"Πλακώθηκε" με τον προπονητή και… πάει Ολυμπιακό – "Τεχνίτης και κωλοτούμπας – Συμβόλαιο 1 εκατ."


"Πλακώθηκε" με τον προπονητή και… πάει Ολυμπιακό – "Τεχνίτης και κωλοτούμπας – Συμβόλαιο 1 εκατ."


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Τα ματς που… παράτησε και το γκολ της χρονιάς πίσω από το κέντρο! Ποιος είναι ο Γουάμπι Καζρί που βρίσκεται στο μεταγραφικό κασέ, το πολύ υψηλό κασέ του, οι προτάσεις που έχει στα χέρια του και η περίεργη σεζόν από την οποία προέρχεται.  

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Ολυμπιακός Γουαμπί Καζρί: Ο Τυνησίος κυνηγός συνδέθηκε με τους Πειραιώτες, ως ένας ακόμα παίκτης από τη Σεντ Ετιέν που μπορεί να απασχολήσει, καθώς πρόκειται αναμφίβολα για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας.

Οι Πειραιώτες φαίνεται ότι έχουν ψηλά στη λίστα τους την περίπτωσή του, τον θέλουν στο ρόστερ τους και, μάλιστα, η περίπτωσή του μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα με την παραμονή του Ελ Αραμπί.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Μιχάλη Σινάκο, δημοσιογράφο που παρακολουθεί σενά το γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε τα πάντα γύρω από τον Καζρί.

“Λίγος στα μπαράζ – Έβγαλε κακό χαρακτήρα – Τσογλανάκος”

Τον θέλει η Λιλ, έχει κάποια καλή πρόταση από την Αραβία και είναι ελεύθερος για να συνεχίσει όπου θέλει την καριέρα του. Είναι επιθετικός, ξέρει μπαλίτσα, φέτος ήταν τσακωμένος με τον προπονητή του και ήταν μέσα-έξω στην ομάδα. Έβγαλε και κακό χαρακτήρα, στα τελευταία ματς έδειξε να μην ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ομάδα, ήταν… λίγος στα μπαράζ“, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

  Σκάει επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη

“Δεν είναι φορ, παίζει παντού μπροστά, χτυπάει στημένα, τεχνίτης, τσογλανάκος, αλλά μπάλα ξέρει σίγουρα. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη καριέρα. Πολύ κολωτούμπα στο παιχνίδι του, πέφτει διαρκώς, αλλά είναι αξιόλογος παίκτης”.

“Στην 11άδα με Αραμπί – Μαζί και ο Φορτούνης – 1 εκατ. συμβόλαιο – Ψαγμένο γκολ από τα 70 μέτρα”

Ταιριάζει με τον Ελ Αραμπί στην ίδια 11άδα;

“Μπορεί να παίξει μαζί του, ναι. Έχει ταλέντο για να παίξει παντού στις θέσεις της επίθεσης, εύκολα μπορεί με τον Ελ Αραμπί, είναι δυνατός αν και κοντός. Έχει βάση αυτή η σκέψη, να παίξουν μαζί, έχει μαγκιά και πονηριά. Αλλά στη Γαλλία είχαν αρχίσει να τον παίρνουν χαμπάρι και η πονηριά του στοίχιζε. Δεν έχει πολλές δυνάμεις γενικά, αλλά ήταν και θέμα αγυμνασιάς, κάπως αδιαφορούσε στην προπόνηση. Αρκεί να παίξει λίγο, να ενσωματωθεί σε μια ομάδα, και θα τα πάει καλά. Η Λιλ που τον θέλει, για παράδειγμα, είναι ομάδα με απαιτήσεις. Κάτι που δείχνει ποιος είναι ποδοσφαιρικά ο Καζρί”.

Μπορεί να γίνει αντι-Φορτούνης; Ή η πιθανή παρουσία του στην 11άδα μπορεί να σημαίνει ότι δεν υπάρχει χώρος για τον Φορτούνη;

  Αντίστροφη μέτρηση για Φονσέκα στη Μίλαν – Οι τέσσερις προπονητές στη λίστα

“Μπορεί να παίξει 10άρι, μπορεί να σε ξελασπώσει σε αυτή τη θέση, αλλά δεν είναι αυτή η θέση του. Αν τον πάρουν μπορεί ο Ολυμπιακός να παίζει όπως το έκανε φέτος η Σεντ Ετιεν, ένα 4-3-1-2, άρα να χωρέσει και με τον Φορτούνη και με τον Αραμπί”.

Τέλος, για να δούμε πόσο εφικτό είναι να έρθει στην Ελλάδα, ποιο είναι το συμβόλαιό του;

Στην Σεντ Ετιέν θα πρέπει να έπαιρνε 1 εκατ. ευρώ σίγουρα, ίσως και πιο πάνω γιατί ήταν στα 2-3 πιο ακριβά συμβόλαια της ομάδας. Έβαλε 10 γκολ φέτος, έβαλε και το πιο ωραίο γκολ της σεζόν εναντίον της Μετς από τα 70 μέτρα και όχι τυχαίο – Ήταν φανταστικό γκολ και ψαγμένο”. 

Δείτε το γκολ:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ύπουλο χτύπημα” Σεμέδο σε Ολυμπιακό – Απαντάει ο Μαρινάκης – Ανατροπή Πέλκα λόγω Λουτσέσκου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: