Μεταγραφές ΠΑΟΚ: Το πλάνο Μπότο – Λουτσέσκου, κλεισμένοι, επόμενοι και εκπλήξεις! (BINTEO)


Μεταγραφές ΠΑΟΚ: Το πλάνο Μπότο – Λουτσέσκου, κλεισμένοι, επόμενοι και εκπλήξεις! (BINTEO)


Διαφ.

Διαφ.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Νίκος Τοσκίτσης και Αντώνης Τσακαλέας καταπιάνονται με την επικαιρότητα του Π.Α.Ο.Κ.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Ο φάκελος «Μεταγραφές ΠΑΟΚ» για το καλοκαίρι του 2022 έχει ήδη ανοίξει. Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν συμφωνήσει, με τον αθλητικό διευθυντή να έχει βάλει πλώρη για τις εννιά μεταγραφές που έχουν αποφασιστεί. Ιβάν Νέσμπεργκ, Ράφα Σοάρες και Νικολάς Κουαλιάτα είναι «τελειωμένες» μεταγραφές. Η απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει δρομολογηθεί και μένους άλλες μίνιμουμ πέντε μεταγραφές! ΝΑΜΑΣΤΕ! Νίκος Τοσκίτσης και Αντώνης Τσακαλέας καταπιάνονται με την επικαιρότητα του Π.Α.Ο.Κ. Ρεπορτάζ, ανάλυση, σχόλιο και άποψη με στυλ… άκρως λογικό κι’ ασπρόμαυρο. Συζητήσεις που αφορούν όλα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, που δεν είναι δυο ώρες, μια Κυριακή. Έχει επίπτωση σε όλη μας τη ζωή… Μπείτε στην κοινότητα PAOK Today στο Viber

  Μεγάλη αποτυχία Αλμέιδα! Στεγανά από Ιβάν και κουτσομπολιά για Σάντος

Φάκελος μεταγραφές από τον Ζοσέ Μπότο

Το πλάνο που έχει καταρτίσει ο Ζοσέ Μπότο μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ξεκάθαρο. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει βάλει πλώρη για την «ομαλή» αντικατάσταση των τριών «παλιοσειρών» (Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ). Στην περίπτωση του Σβαμπ, αυτό ουσιαστικά ξεκίνησε με την απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες.

Πρόθεση του Ζοσέ Μπότο είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές στη θέση των Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ, προκειμένου εκείνοι να αποτελούν ένα κράμα εναλλακτικής λύσης και στηρίγματος του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ένα πλάνο που έγινε προσπάθεια να εφαρμοστεί το περασμένο καλοκαίρι και τελικά… πήγε περίπατο. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος μέτρησε 51 συμμετοχές, ενώ ο Κρέσπο έφτασε τις 27, έχοντας αγωνιστεί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια στα οποία ήταν διαθέσιμος. Όσον αφορά τις απαντήσεις των τεσσάρων, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι αισιόδοξοι πως θα εισπράξουν ισάριθμες θετικές απαντήσεις. Η ατάκα «όλα είναι υπο έλεγχο» που βγαίνει από τα χείλη ανθρώπων που πάντα είναι μετρημένοι.

  Καμπανάκι για Λόβρεν από τη Γαλλία: Δεν είναι ο ίδιος μετά τον τραυματισμό

Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ που έχουν δρομολογηθεί

Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς για την απόκτηση του 22χρονου Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού Νικολάς Κουαλιάτα. Η συγκεκριμένη μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει περίπου δυο εκ. Ευρώ. Για την αμυντική γραμμή, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει συμφωνήσει με τον 26χρονο Νορβηγό κεντρικό αμυντικός της Βαλερέγκα Ιβάν Νέσμπεργκ. Παράλληλα, βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας με τον 27χρονος αριστερό μπακ της Γκιμαράες, Ράφα Σοάρες. Αμφότεροι μένουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους. Για τη θέση του τερματοφύλακα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Άγιαξ και την Γκόριτσα για την απόκτηση του 22ρονου Κροάτη Νοτμινίκ Κοτάρσκι. Ανήκει στον Αίαντα και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Κροατίας, σε μια κίνηση που ίσως υπερβεί τα δυο εκ. Ευρώ.

ΠΗΓΗ: Paoktoday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: