Οριστικές εξελίξεις στην Super League – Αυτή είναι η απόφαση για τον Παναιτωλικό – Ποιος πέφτει


Οριστικές εξελίξεις στην Super League – Αυτή είναι η απόφαση για τον Παναιτωλικό – Ποιος πέφτει


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Η ομάδα του Αγρινίου ήταν αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού μιας και υπήρξε καταγγελία για παράνομο στοιχηματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Super League: Κανονικά στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς θα είναι ο Παναιτωλικός μιας και η Επιτροπή Δεοντολογίας έβγαλε απαλλακτική απόφαση για την εισήγηση υποβιβασμού λόγω του ότι ο πρώην γενικός τους αρχηγός Χρήστος Κουτσοσπύρος είχε στοιχηματίσει σε κίτρινη κάρτα του Κορνέλιους, στον αγώνα της κανονικής διάρκειας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Παρόλα αυτά τιμώρησε με πρόστιμο ύψους 300.000 την ομάδα του Αγρινίου, απόφαση που πρόκειται να κάνουν έφεση, ενώ παράλληλα ο Χρήστος Κουτσοσπύρος τιμωρήθηκε με 10 χρόνια απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και ενασχόλησης με τον ποδόσφαιρο, αλλά του επιβλήθηκε και πρόστιμο 40.000 ευρώ.

  Σκάει επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη

Η συγκεκριμένη απόφαση είναι μη εφέσιμη από άλλη ομάδα και μόνο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, εντός πέντε ημερών μπορεί να την προσβάλει, κάτι που σημαίνει ότι σύμφωνα με αυτά που ισχύουν η ομάδα που πέφτει από την  Super League συνεχίζει να είναι ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ η Λαμία θα παίξει μπαράζ με την Βέροια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: