Μάχη ΠΑΟ-Ολυμπιακού για… θηρίο από NBA – 4αρι με καλό σουτ και ύψος 2.11μ. – Σφήνα από Πάρκερ!


Μάχη ΠΑΟ-Ολυμπιακού για… θηρίο από NBA – 4αρι με καλό σουτ και ύψος 2.11μ. – Σφήνα από Πάρκερ!


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Όνομα-έκπληξη με εντυπωσιακό βιογραφικό και σούπερ στοιχεία! Ποιος είναι ο ψηλός που έχουν ξεχωρίσει ενόψει καλοκαιριού οι δύο ελληνικές ομάδες και γιατί δεν έμεινε στο NBA, παρότι έπαιξε φέτος στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του και το ενδιαφέρον από Ευρώπη.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Τα πλέι-οφ της Α1 προχωράνε. Ο Παναθηναϊκός συναντάει δυσκολίες απέναντι στην Λάρισα, ο Ολυμπιακός περνάει σαν οδοστρωτήρας πάνω από τον Προμηθέα. Αν δεν υπάρξει κάτι τρομερό, μετά από καιρό θα έχουμε τελικούς πρωταθλήματος ανάμεσα στους δύο «αιώνιους».

Εκεί είναι το μυαλό αμφοτέρων, ο Ολυμπιακός θα είναι το φαβορί, αλλά όταν γίνεται ο λόγος για τέτοιες καταστάσεις, στην ουσία φαβορί δεν υπάρχουν.

  "Κλείδωσε" η συμφωνία - Άμεσα υπογραφές με ξένο άσο στον Ολυμπιακό!

Παρά το γεγονός, πάντως, ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα, αυτό δεν τους εμποδίζει να δουλέψουν και κάποια πράγματα για την επόμενη σεζόν. Αλλωστε ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει ήδη με τον Πάρις Λι, ενώ έχει προχωρήσει πολύ την περίπτωση του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη της Λιετκαμπέλις.

Ακούγεται, λοιπόν, έντονα στη Γαλλία ότι οι δύο «αιώνιοι» παρακολουθούν την περίπτωση του Πετρ Κορνελί, ενός Γάλλου πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος έπαιξε φέτος για λίγο στο ΝΒΑ και τους Νάγγετς. Πρόκειται για έναν σύγχρονο ψηλό, που μπορεί να σουτάρει πολύ καλά την μπάλα και να κυριαρχήσει στον τομέα των ριμπάουντ. Δεν είναι παίκτης για να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ, αλλά για την Ευρώπη είναι εξαιρετικός. Μάλιστα τον θέλει για την επόμενη χρονιά και ο Τόνι Πάρκερ στην Βιλερμπάν, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι στα ρεπορτάζ τους.

Ο Κορνελί πριν πάει στο ΝΒΑ έπαιζε στην Ορτέζ και στην Λε Μαν, ενώ είναι στέλεχος της εθνικής.

  Ανατροπή Λίβερπουλ στο Μιλάνο - Με το ζόρι η Ρεάλ - 9 γκολ η Μπάγερν! (Vid)

Πέρα από το ΝΒΑ αγωνίστηκε φέτος και στη g-league, κάνοντας μάλιστα καταπληκτικές εμφανίσεις. Ο 27χρονος Γάλλος είχε 17.7 πόντους και 12.7 ριμπάουντ ως μέσους όρους, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι είχε και 2.8 ασίστ, αριθμός πολύ καλός για ψηλό.

Κυρίως μετά τους τελικούς της ελληνικής Α1 θα φανεί αν υπάρχει κάτι ουσιαστικό με τον Γάλλο και τους «αιώνιους» ή αν ο ύψους 2.11 παίκτης θα πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας (κάποια στιγμή τον ήθελε και η Μπασκόνια). Θεωρείται, πάντως, δύσκολο να βρει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη απόφαση για Βόβορα – Κόουτς με εμπειρία από Ευρωλίγκα – “Κόκκινο” για Σφαιρόπουλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: