Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Ολυμπιακό – Οι μεταγραφές στο προσκήνιο – Αραμπί ή…


Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Ολυμπιακό – Οι μεταγραφές στο προσκήνιο – Αραμπί ή…


Διαφ.

Διαφ.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευων ανέλυσε πώς θα κινηθεί ο Ολυμπιακός μέσα στο επόμενο διάστημα στις μεταγραφικές του υποθέσεις.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Ολυμπιακός: Τα μεταγραφικά των Πειραιωτών ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος!

«Σε 10 μέρες ξεκινάει η προετοιμασία και σιγά-σιγά θα επιχειρήσει να υλοποιήσει τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού. Το ιδανικό θα ήταν στις 22/6, που θα αναχωρήσει για Αυστρία, να είχε έναν εξτρέμ πρώτης επιλογής που θέλει, έναν δεξιό μπακ καλύτερο από Λαλά και Ανδρούσο και να έχει τον Ελ Αραμπί ή έναν άλλον σέντερ φορ για βασικό. Αυτά είναι τα κενά εν πρώτοις που πρέπει να καλύψει ο Ολυμπιακός. Δεν είναι, όμως, πολλές οι 18 μέρες που απομένουν για την αναχώρηση για την Αυστρία, οπότε δεν είναι και εύκολο να γίνει το 3/3», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ένα υπαρκτό όνομα που υπάρχει για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού είναι ο Αμπουμπάρ Καμαρά. Τον θέλει ο Μαρτίνς, όμως υπάρχουν κάποιοι αστερίσκοι για την περίπτωσή του μέσα στον Ολυμπιακό, γιατί η καριέρα του, γενικά, δεν παραπέμπει σε γκολτζή φορ. Αλλά ο Μαρτίνς θεωρεί ότι μπορεί να είναι μία καλή λύση για τον Ολυμπιακό, για τους 2-3 επιθετικούς που θα βοηθήσουν την ομάδα. Είναι μία επιλογή. Σίγουρη μεταγραφή δεν μπορούμε να την πούμε, να γίνει ντε και καλά η μεταγραφή, όμως είναι ένα πραγματικά πιθανό ενδεχόμενο. Έχει κάνει καλά παιχνίδια με μεγάλες ομάδες, τα γκολ στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στο Άρης-Παναθηναϊκός 1-0. Υπάρχουν οι αστερίσκοι, αλλά με τις μεγάλες ομάδες ήταν εκεί. Με τον Ολυμπιακό είχε στο τέλος της σεζόν ένα γκολ και μία ασίστ, και με την ΑΕΚ είχε κάνει κάποια ωραία πράγματα», πρόσθεσε.

Για τα υπόλοιπα θέματα, του δεξιού μπακ και του εξτρέμ, υπογράμμισε: «Εκείνο που υπάρχει είναι για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Μπάλντοκ και ο Γιάν Κόουτο. Είναι δύο περιπτώσεις που έχει ψάξει αρκετά ο Ολυμπιακός το προηγούμενο διάστημα. Το πρόβλημα με τον δεύτερο είναι ότι δεν θέλει να παίξει άλλο δανεικός, ζητώντας να κάνει μία μεταγραφή και ανήκει πλέον σε κάποια ομάδα. Εκεί είναι το κλειδί, τι θα κάνει η Σίτι. Για εξτρέμ, δεν υπάρχει ακόμα κινητικότητα. Σε επίπεδο, τουλάχιστον, που να έχουμε εμείς υπόψη μας».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

  Σκάει επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: