Αποκάλυψη από Μανέ! Φεύγει από τη Λίβερπουλ; Αυτό θα κάνει στην καριέρα του


Αποκάλυψη από Μανέ! Φεύγει από τη Λίβερπουλ; Αυτό θα κάνει στην καριέρα του


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Ο Σαντιό Μανέ δήλωσε ότι θα ακούσει τους συμπατριώτες του για να αποφασίσει το μέλλον του στη Λίβερπουλ, εν μέσω της φημολογίας ότι ο Σενεγαλέζος επιθετικός μπορεί να φύγει από το «Άνφιλντ», ενώ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «κόκκινους».

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Λίβερπουλ: Τα διεθνή ΜΜΕ «στέλνουν» τον 30χρονο εξτρέμ στην Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την τελική… ετυμηγορία του. Πάντως, σε δηλώσεις του ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Σενεγάλης με το Μπενίν για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο διεθνής άσος είπε σε δημοσιογράφους ότι είχε δει μια διαδικτυακή δημοσκόπηση που έδειχνε ότι η πλειονότητα των συμπατριωτών του ήταν υπέρ του να φύγει από το «Άνφιλντ».

  “Έκλεισε” η μετάδοση για το “Π. Γιαννακόπουλος” στο Καλλιμάρμαρο

«Όπως όλος ο κόσμος, είμαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βλέπω τα σχόλια. Δεν είναι το 60-70% των Σενεγαλέζων που θέλουν να φύγω από τη Λίβερπουλ; Θα κάνω αυτό που θέλουν. Θα δούμε σύντομα. Μη βιάζεστε, γιατί θα το δούμε μαζί. Το μέλλον θα μας πει» τόνισε.

Ο Μανέ εντάχθηκε στο δυναμικό της Λίβερπουλ το 2016, προερχόμενος από τη Σαουθάμπτον, και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να κατακτήσει το Champions League την αγωνιστική περίοδο 2018-19 και το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν.

Ο Γερμανός τεχνικός αρνήθηκε πρόσφατα να μιλήσει για το μέλλον του Μανέ, λέγοντας ότι ο Αφρικανός θα έχει επιτυχία, όπου κι αν αγωνιστεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: