"Γι’ αυτό πήρε Λοντίγκιν ο ΠΑΟ – Έγραψε ιστορία στον ΠΑΣ – Διαβάζει τον αντίπαλο, αλλάζει την άμυνα"


"Γι’ αυτό πήρε Λοντίγκιν ο ΠΑΟ – Έγραψε ιστορία στον ΠΑΣ – Διαβάζει τον αντίπαλο, αλλάζει την άμυνα"


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Ποιο είναι το δυνατό… όπλο του νέου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού; Ρεπόρτερ του ΠΑΣ Γιάννινα μιλά στο Sportdog για τον διεθνή Ελληνορώσο τερματοφύλακα που υπέγραψε στο Τριφύλλι.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Παναθηναϊκός: Ο Γιούρι Λοντίγκιν ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν 2021-2022. Υπερασπίστηκε την εστία του «Άγιαξ» της Ηπείρου σε 32 ματς και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην είσοδο στην εξάδα, όπου δόθηκε η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Οι εμφανίσεις του 31χρονου διεθνή Ελληνορώσου τερματοφύλακα προκάλεσαν το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον παίκτη να καταλήγει τελικά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του.

Για τον έμπειρο γκολκίπερ που με τη φανέλα της Ζενίτ Πετρούπολης κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Super Cup μίλησε στο Sportdog ο Νίκος Νικολάου. Ο ρεπόρτερ του ΠΑΣ και διευθυντής της ιστοσελίδας “campion.gr” υποστήριξε, ότι ο παίκτης κέρδισε τις καρδιές των οπαδών της ηπειρώτικης ομάδας και έδωσε σιγουριά στην άμυνα.

Ποιά είναι η άποψή σου για την καριέρα του στον ΠΑΣ;

«Ο Γιούρι Λοντίγκιν στον 1,5 χρόνο που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα τα πήγε εξαιρετικά. Ήταν πάρα πολύ καλός, ενέπνεε σιγουριά και ανέβασε πάλι τις “μετοχές” του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ήταν ένας από τους κομβικούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα του ΠΑΣ στο διάστημα που έμεινε και σίγουρα αφήνει ένα μεγάλο κενό. Δεν είναι τυχαίο ότι κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των φίλων του συλλόγου και να τον αποθεώνουν ουκ ολίγες φορές».

  "Ντέλι Άλι για Ολυμπιακό! - Πρόβλημα με Βέλντε - Επιστροφή στον ΠΑΟ"



Πόσο ασφαλής ένιωθε η άμυνα του ΠΑΣ με Λοντίγκιν;

«Η άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα ένιωθε μεγάλη ασφάλεια και μαζί της το ίδιο νιώθαμε και όλοι εμείς. Ο Λοντίγκιν είναι ένας από τους σημαντικότερους τερματοφύλακες που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΣ, όχι μόνο τα τελευταία χρόνια, αλλά σε ολόκληρη της Ιστορία του».

Ποιό είναι το δυνατό του στοιχείο;

«Έχει πολλά δυνατά σημεία. Πρώτα από όλα είναι η εμπειρία που έχει σε κορυφαίο επίπεδο κυρίως με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και την Εθνική ομάδα της Ρωσίας. Ξέρει πως και που να τοποθετηθεί, ξέρει να διαβάσει τους αντιπάλους, έχει εκπληκτικές κινήσεις. Επίσης η αυτοπεποίθησή του τον βοηθά πολύ».

Στην Ελλάδα γιατί πιστεύεις δεν έκανε καριέρα σε μεγάλη ομάδα;

«Σίγουρα φαινόταν ότι ήταν και είναι για μεγάλα πράγματα. Τον είδαμε σε ομάδα του κέντρου, τον Ολυμπιακό, αλλά νομίζω ότι πάντα η προτεραιότητά του ήταν να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσαφ! Απέρριψε την ανανέωση με Παναθηναϊκό – Υπέγραψε κιόλας στον Ολυμπιακό – Κάθεται πάγκο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

  Χάος στη Ρόμα - Οπαδοί πήραν στο κυνήγι τον Πελεγκρίνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: