Απόφαση Μπότο – Λουτσέσκου – Αυτές είναι οι προτεραιότητες για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ


Απόφαση Μπότο – Λουτσέσκου – Αυτές είναι οι προτεραιότητες για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Είναι κάτι που φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις του ΠΑΟΚ στις μεταγραφές ότι αποτελεί προτεραιότητα τόσο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο να «δομηθεί» μια νέα αμυντική πεντάδα (μαζί με τον τερματοφύλακα) και γενικά να αλλάξει μορφή η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

ΠΑΟΚ: Είναι κάτι που φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις του ΠΑΟΚ στις μεταγραφές ότι αποτελεί προτεραιότητα τόσο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο να «δομηθεί» μια νέα αμυντική πεντάδα (μαζί με τον τερματοφύλακα) και γενικά να αλλάξει μορφή η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Από το γεγονός ότι μετά από πέντε χρόνια σχεδόν ο Δικέφαλος αλλάζει τερματοφύλακα, δείχνει αναμφίβολα ότι θα υπάρξουν θεμελιώδεις αλλαγές στο ρόστερ και ειδικά στην άμυνα.

  Οι αλλαγές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός - Ποιο ρόλο θα έχει η Εύη Κουτσαυτάκη

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποχώρησε (αναμένεται να συνεχίσει στην Τουρκία) και στην θέση του θα έρθει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι που μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί αλλά στον ΠΑΟΚ εκφράζουν σιγουριά για την έλευση του στην Τούμπα. Ο 22χρονος με ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ θα γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ, όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας και θα ρίξει κατακόρυφα τον μέσο όρο ηλικία της ομάδας.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ράφα Σοάρες έρχεται την Κυριακή για να πλαισιώσει τον Αντρέ Βιεϊρίνια σε ένα αμιγώς πορτογαλικό δίδυμο στο αριστερό άκρο, παίρνοντας την θέση του Σίντκλεϊ. Ο 27χρονος μπακ θα είναι από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας με την ομάδα κάτι που ήθελε ο Λουτσέσκου για να μπορέσει να βάλει τον Σοάρες (αλλά και τους άλλους) στο πνεύμα των όσων ζητάει.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

  Ετοιμάζεται... μπαμ με Σάρι! Φαβορί να αναλάβει τοπ ευρωπαϊκή ομάδα


ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: