Κάνουν focus σε όλες τις θέσεις, αλλάζουν τα πάντα στον Άρη – Πάει για 10 μεταγραφές!


Κάνουν focus σε όλες τις θέσεις, αλλάζουν τα πάντα στον Άρη – Πάει για 10 μεταγραφές!


Διαφ.

Διαφ.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Το καλοκαίρι των ριζικών αλλαγών προβλέπεται να είναι το φετινό για το ρόστερ του Αρη, εφόσον οι Κιτρινόμαυροι αποκτήσουν το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Άρης: Από τα συμβόλαια που λήγουν και με βάση την εξέλιξη των συζητήσεων που έχουν γίνει μέχρι τώρα, μετά το Κουέστα ζήτημα να παραμείνουν στην ομάδα ακόμη 3-4 παίκτες από τον περσινό κορμό. Αυτό σημαίνει ότι ο Αρης θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι για την προσθήκη τουλάχιστον 9-10 ποδοσφαιριστών και από τις μέχρι στιγμής αναζητήσεις είναι προφανές ότι γίνεται focus σε όλες τις θέσεις. Αυτό προκύπτει και μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν στη Μαδρίτη αλλά και τις προτάσεις που κατέθεσαν οι Κιτρινόμαυροι βάσει των αναγκών του ρόστερ. 

  Τρεις "πονοκεφάλοι" για Λουτσέσκου εν όψει Βόλου

Δεν είναι τυχαίο ότι προέκυψαν ονόματα, ως πιθανοί “στόχοι, σχεδόν για όλες τις θέσεις. Για παράδειγμα, είναι δεδομένο ότι μόνο για την αμυντική του γραμμή ο Αρης θα κινηθεί σίγουρα για δύο πλάγιους μπακ και για δύο κεντρικούς αμυντικούς. Στη μεσαία γραμμή, πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση στις υποθέσεις των Χαβιέρ Ματίγια και Μπαντού Ντιαγέ. 

Η υπόθεση του Ισπανού παραμένει ανοιχτή καθώς ακόμη δεν έχει επιτευχθεί πλήρης συμφωνίας, (κυρίως) για τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου. Στον Σενεγαλέζο χαφ δε, σημειώθηκε πως αν θέλει να αποχωρήσει θα πρέπει να φέρει πρόταση. Κι αυτό μοιάζει ως πιο πιθανό σενάριο, καθώς καμία από δύο πλευρές δεν θα… χαλαστεί εάν δεν συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Δεδομένη θεωρείται επίσης η προσθήκη επιτελικού μέσου, ενώ στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Αρης αναζητά τουλάχιστον δύο εξτρέμ και ενδεχομένως αυτοί θα γίνουν τρεις σε περίπτωση πώλησης του Ντάνιελ Μαντσίνι. Στην κορυφή της επίθεσης αυτή τη στιγμή έχει μείνει μόνος του ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, αφού Μάνος και Λόπεθ “αποχαιρέτησαν”. Δύο προσθήκες θεωρούνται επιβεβλημένες, μπορεί να γίνουν τρεις και ο Αρης να βγει στην αγορά αναζητώντας τον βασικό σέντερ φορ μόνο αν επιτευχθεί deal πώλησης για τον Μαυριτανό φορ.

  "Ντέλι Άλι για Ολυμπιακό! - Πρόβλημα με Βέλντε - Επιστροφή στον ΠΑΟ"

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: