Έτοιμος να κουνήσει σεντόνι ξανά – Τότε κληρώνει για τον Ολυμπιακό στο Champions League


Έτοιμος να κουνήσει σεντόνι ξανά – Τότε κληρώνει για τον Ολυμπιακό στο Champions League


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Οι ημερομηνίες-κλειδιά για τους Πειραιώτες και πότε θα μπουν στην κληρωτίδα, προκειμένου να μάθουν τον αντίπαλό τους στον β’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Ολυμπιακός: Στις 15 Ιουνίου θα λάβει χώρα η κλήρωση για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, από τον οποίο θα ξεκινήσει τη φετινή ευρωπαϊκή του προσπάθεια ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι θα μπουν στη μάχη των προκριματικών στις 19-20 Ιουλίου, όταν θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι, με με τη ρεβάνς να γίνεται στις 26 ή στις 27.

Την Τρίτη (07/06) έγινε η πρώτη κλήρωση της νέας χρονιάς, με τα δύο ζευγάρια του προκαταρκτικού γύρου να γίνονται γνωστά.



Η εσθονική Λεβάντια Ταλίν θα παίξει με την ισλανδική Βίκινγκουρ και ο νικητής θα αντιμετωπίσει είτε τη Λα Φιορίτα από το Σαν Μαρίνο, είτε την Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκάλδες από την Ανδόρα.

Η ομάδα που θα… επιβιώσει από αυτό το Final Four – θα διεξαχθεί μεταξύ 21 και 24 Ιουνίου στο Ρέικιαβικ – θα συνεχίσει στον 1ο προκριματικό γύρο του θεσμού, ενώ οι άλλες τρεις θα παίξουν στον 2ο του Europa Conference League.

  Βέτο από την διοίκηση σε προπονητή να μην βάζει τον κορυφαίο παίκτη του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβεβαιώνει ο Νικολακόπουλος: Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με μεγάλο όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: