Το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ στις μεταγραφές – Τέλος κορυφαίο όνομα – Χάθηκε ο… κλεισμένος!


Το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ στις μεταγραφές – Τέλος κορυφαίο όνομα – Χάθηκε ο… κλεισμένος!


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Ο Αλμειδα θέλει μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της Ένωσης στην Ολλανδία να μην έχει παίκτες με το… ένα πόδι εκτός

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κώστας Τσίλης, μίλησε στον αέρα του OverFM για τις μεταγραφικές δυσκολίες και τις πρώτες κινήσεις που θέλει να κάνει ο Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ προς το παρόν βιάζεται να προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση. Σε σύγκριση με πέρυσι, φέτος είναι πολύ δύσκολο να κάνει μεταγραφές. Καθώς δεν έχει κάτι δελεαστικό να προσφέρει στους υποψηφίους παίκτες. Συγκεκριμένα αυτό που πληγώνει την «ένωση» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου είναι ότι δεν θα παίζει στην Ευρώπη με το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Έτσι για να κλείσει έναν παίκτη θα πρέπει να πληρώσει υπεραξία για προσελκύσει κάποιον παίκτη.

  Νέα τεράστια επένδυση Μαρινάκη - "Γήπεδο 50.000 θέσεων"

Για παράδειγμα ακουγόντουσαν φήμες ότι η ΑΕΚ θέλει να κινηθεί για τον Χουάνκ. Όμως έχει φύγει από την επικαιρότητα καθώς έχουν μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του παίκτη ομάδες από Γερμανία. Κάτι το οποίο αυξάνει αρκετά το επίπεδο δυσκολίας.

Ο Αλμειδα θέλει μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία να μην έχει παίκτες με το ένα πόδι εκτός. Θέλει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ποιοι παίκτες θα φύγουν. Επίσης η «ένωση» πρέπει να κινηθεί γρήγορα για αυτούς τους παίκτες και να καλύψει τα κενά που θα δημιουργηθούν από όσους αποχωρήσουν.

Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι θα αποκτηθούν δύο καινούργιοι βασικοί στόπερ. Ο Βράνιες δεν υπολογίζεται ενώ ο Μητογλου με τον Τζαβέλα θα αποτελούν εναλλακτικές λύσεις για του Αργεντινού τεχνικού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

  Επίσημο - Ο Ροντινέι παραμένει “ερυθρόλευκος” - Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο


ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: