Ορίστηκαν οι τελικοί Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού – Έξαλλοι στον ΠΑΟ – "Χτύπησαν το ντέφι…" (ΦΩΤΟ)


Ορίστηκαν οι τελικοί Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού – Έξαλλοι στον ΠΑΟ – "Χτύπησαν το ντέφι…" (ΦΩΤΟ)


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



“Πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στις παράλογες απαιτήσεις τους”, αναφέρει ο Υπεύθυνος επικοινωνίας του Τριφυλλιού. Μετά από το… μπάχαλο που επικράτησε σχετικά με την ημερομηνία του πρώτου τελικού του πρωταθλήματος ανάμεσα στους “αιώνιους” αργά το βράδυ της Πέμπτης (8/6) έγινε γνωστή η ημερομηνία της πρώτης αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Basket League: Αλαλούμ επικράτησε για αρκετές ώρες μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς του πρωταθλήματος σχετικά με τις ημερομηνίες των τελικών, οι οποίες δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο πρώτος αγώνας της σειράς θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου (11/6) στο ΣΕΦ, όπως είχαν ζητήσει οι Πειραιώτες, κάτι που επιβεβαιώθηκε στην έκτακτη σύσκεψη που έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης (8/6), καθώς νωρίτερα υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ των δύο ομάδων.

  "Καμπανάκι" Ντέμη σε ΑΕΚ για μεταγραφές, Μαρσιάλ και τραυματισμούς!

Από την δική του πλευρά ο Παναθηναϊκός ήθελε  να αρχίσουν οι τελικοί την Κυριακή (12/6), για να έχουν μία παραπάνω μέρα προετοιμασίας μετά τη σειρά με την Λάρισα όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό και η πιθανή ώρα έναρξης θα είναι στις 21:00, ενώ το δεύτερο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί την Τρίτη (14/6, 21:00) στο ΟΑΚΑ, προτού επιστρέψει εκ νέου η σειρά στο ΣΕΦ στην τρίτη αναμέτρηση των τελικών της Basket League την επόμενη Παρασκευή (17/6).

Κοντός: «Πρόγραμμα τελικών κομμένο και ραμμένο στις παράλογες απαιτήσεις του Ολυμπιακού»

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, σχολίασε το πρόγραμμα των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, τονίζοντας πως είναι κομμένο και ραμμένο στα «θέλω» του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Κοντός έγραψε στα social media: «Ο Ολυμπιακός χτύπησε το ντέφι και ο ΕΣΑΚΕ χόρεψε στον ρυθμό του. Πρόγραμμα τελικών κομμένο και ραμμένο στις παράλογες απαιτήσεις τους. Σάββατο αντί Κυριακή το πρώτο και Τρίτη αντί Τετάρτη το δεύτερο. Σιγά, σιγά όλο το έργο παίζει στις οθόνες μας».

Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» είχαν ζητήσει να αρχίσουν οι τελικοί την Κυριακή, για να έχουν μία μέρα παραπάνω για την προετοιμασία τους.

  Από τι θα φανεί πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσιάλ - "Δικαιολογίες του Πιζάρο"

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: