"Αυτούς ζήτησε ο Αλμέιδα από Μελισσανίδη – Επτά μεταγραφές η ΑΕΚ – Φεύγουν… 2.5 εκατομμύρια"


"Αυτούς ζήτησε ο Αλμέιδα από Μελισσανίδη – Επτά μεταγραφές η ΑΕΚ – Φεύγουν… 2.5 εκατομμύρια"


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Τι θέλει ο Αργεντινός προπονητής για το νεο ρόστερ, οι πρώτες προσθήκες και οι παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν!

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Την ησυχία που καταγράφεται στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ αλλά και τις εξελίξεις που πρέπει να σημειωθούν πριν φύγει για την φύγει για το Αλκμάαρ και το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Δεν είναι καλή η ησυχία λόγω της δεδομένης αποτυχίας της σεζόν, αλλά πρέπει να πάμε έτσι στην μετάβαση για την επόμενη, μετά τις πρώτες κινήσεις και το δυνατό ξεκίνημα. Το 80% του ρόστερ πρέπει να έχει ολοκληρωθεί προτού η ΑΕΚ ταξιδέψει στην Ολλανδία, όπως έχει πει ο Αλμέιδα. Μιλάμε για αυτούς που υπολογίζονται. Στις μεταγραφές κοιτάζει για δύο στόπερ, δύο χαφ συν έναν, έναν φορ κι έναν εξτρέμ ενώ ενδέχεται να προκύψει κι άλλη ανάγκη, σε περίπτωση παραχώρησης παίκτη», είπε μεταξύ άλλων.

  Ρόμα: Έφυγε πριν το κράξιμο ο Φρέντκιν – Στήριξε Ντε Ρόσι ο Γιούριτς

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο ότι συμβαίνει με τον Βράνιες αλλά δεν είναι αυτό το βασικό θέμα στην «Ένωση».

Ο Τσακίρης επισήμανε ότι η ΑΕΚ πρέπει να δώσει μεγαλύτερο βάρος στις αποδεσμεύσεις των Λε Ταλέκ, Μπακάκη, Ανσαριφάρντ και Τάνκοβιτς, καθώς οι απολαβές τους ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: