"Κλείνει δύο στόπερ η ΑΕΚ, κρούση για Παπανικολάου – Κέρδος ο Ρότα, έρχονται τα διαρκείας"


"Κλείνει δύο στόπερ η ΑΕΚ, κρούση για Παπανικολάου – Κέρδος ο Ρότα, έρχονται τα διαρκείας"


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Η εξέλιξη του δεξιού μπακ της Εθνικής είναι το μοναδικό καλό που μπορεί να κρατήσει η Ένωση από την περασμένη τραγική σεζόν.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης μίλησε στην εκπομπή «overlap» του Over FM και αναφέρθηκε στις μεταγραφές που αναμένεται να κάνει η «Ένωση» αλλά και το νέο γήπεδο της ομάδας.

Διερευνητική προσέγγιση είχαν οι «κιτρινόμαυροι» για τον Παπανικολάου είπε αρχικά ενώ στην συνέχεια επισήμανε πως  η εξέλιξη του Ρότα είναι το μοναδικό καλό που μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ από την περασμένη τραγική σεζόν.

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο της ομάδας. Είναι σίγουρο πως η «Ένωση» θα αποκτήσει στόπερ και μάλιστα δύο, όπως έχει εισηγηθεί και ο Ματίας Αλμέιδα. Οι Μήτογλου και Τσαβέλλας προορίζονται για back up πίσω από τους δύο αμυντικούς που θα αποκτηθούν, συμπλήρωσε.

  Η Εφές διέλυσε τη Μακάμπι στο... ορεκτικό του "Παύλος Γιαννακόπουλος" (Vid)

Ενώ, κατέληξε: «Μέχρι τέλος του Ιουνίου θα τοποθετηθεί και ο χλοοτάπητας στο νέο γήπεδο. Συνεχίζονται οι εργασίες για την συναρμολόγηση του αετού. Μέσα στην εβδομάδα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: