Αλλαγές… παντού για τον Ολυμπιακό – Αυτός θα είναι ο νέος υπεύθυνος Επικοινωνίας (ΦΩΤΟ)


Αλλαγές… παντού για τον Ολυμπιακό – Αυτός θα είναι ο νέος υπεύθυνος Επικοινωνίας (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Διαφ.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Το φετινό καλοκαίρι έρχονται μεγάλες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα για τους Πειραιώτες, από το ρόστερ μέχρι σε στελέχη! Μεταξύ άλλων, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας…

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Oι αλλαγές στον Ολυμπιακό δεν θα περιοριστούν, όπως φαίνεται, στον νέο αθλητικό/τεχνικό διευθυντή, με τον Αντόνιο Θουμπιθαρέτα να εμφανίζεται ως το φαβορί για να αναλάβει την θέση.

Όπως αποκάλυψαν τα “Παιδιά της Πιάτσας”, Ευάγγελος Μίχος και Χρήστος Σούτος, στην σημερινή εκπομπή τους στον Overfm 104,9, είναι ειλημμένη η απόφαση για αλλαγή και στην Διεύθυνση Επικοινωνίας του κλάμπ.

Για την ακρίβεια έχει βρεθεί και ο δημοσιογράφος που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Γαβαλά ( ο οποίος κρίνεται επιτυχημένος και θα συνεχίσει από άλλο πόστο). Πρόκειται για τον Γρηγόρη Μπάτη!!

  11αδα της ΑΕΚ με Πιερό, Πήλιο και Πινέδα - Ποιο κορυφαίο όνομα μένει εκτός

Ο Γρηγόρης Μπάτης πρόσφατα παραιτήθηκε από την 24Media, στην οποία πέρασε από διάφορες επιτελικές θέσεις. Μάλιστα στο ξεκίνημα της δημοσιογραφικής του καριέρας ήταν και ρεπόρτερ Ολυμπιακού. Επίσης εδώ και χρόνια είχε συχνότατη παρουσία στους αγώνες τόσο του ποδοσφαιρικού όσο και του μπασκετικού Ολυμπιακού αφού είναι φίλος των “ερυθρόλευκων”. Και στην επαγγελματική  πιάτσα θεωρείται από τους εξπέρ στο χώρο των social media.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: