Στο… περίμενε ο ΠΑΟΚ – Πότε παίζει με Λέφσκι; – Απόφαση UEFA για την "καραμπόλα" στη Σόφια


Στο… περίμενε ο ΠΑΟΚ – Πότε παίζει με Λέφσκι; – Απόφαση UEFA για την "καραμπόλα" στη Σόφια


Διαφ.

Διαφ.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένει τις εξελίξεις, καθώς ενδέχεται να χρειαστεί η αλλαγή ημερομηνίας ή έδρας για την αναμέτρηση με τη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

ΠΑΟΚ: Η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League έφερε ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς υπήρξε “καραμπόλα”, με τρία παιχνίδι να είναι προγραμματισμένη να γίνουν στη Σόφια στις 21 Ιουλίου.

H UEFA ανέλαβε δράση και ενημέρωσε τον ΑΠΟΕΛ για τις ημέρες και έδρες διεξαγωγής των αγώνων με την Μπότεφ Πλόβντιβ, επισημαίνοντας πως ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου στη Βουλγαρία και ο επαναληπτικός στις 28 του ίδιου μήνα στο ΓΣΠ. Δηλαδή, μετέφερε τον πρώτο αγώνα μία ημέρα νωρίτερα από τα ματς Λέφσκι – ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ – Μακεντόνιγια Σκοπίων.

  Η ατάκα-φωτιά από Μάικ Τζέιμς για Σλούκα και... Ολυμπιακό!

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έχει λάβει ακόμα επίσημη ενημέρωση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι για τη δική του αναμέτρηση και το αν θα αλλάξει κάποια από τις παραμέτρους για τη διεξαγωγή της.

Η σχετική ενημέρωση της UEFA: «Mετά από επιβεβαίωση από πλευράς UEFA, ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας για τον Β´ προκριματικό γύρο του Conference League μεταξύ Μπότεφ Πλόβντιβ και ΑΠΟΕΛ, θα διεξαχθεί στις 20/07, στην Βουλγαρία. Ο επαναληπτικός στις 28/07, στο ΓΣΠ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Στον ΠΑΟΚ ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος – Τον… έκλεψε ο Μπότο – Στοίχημα Λουτσέσκου”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: