Τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟΚ με τον σχεδιασμό – Πρώτη "λακούβα" για Μπότο – Κίνδυνος!


Τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟΚ με τον σχεδιασμό – Πρώτη "λακούβα" για Μπότο – Κίνδυνος!


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Μπορεί ο Δικέφαλος να είχε μπει, αρχικά, δυναμικά στο μεταγραφικό παιχνίδι με κάποιες κινήσεις που είχαν γίνει, αλλά για την ώρα υπάρχουν αρκετές ανοιχτές υποθέσεις που απασχολούν!

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

ΠΑΟΚ: Στρέφεται σε άλλες λύσεις για την άμυνα!

Γιατί μπορεί ο Νάσμπεργκ, για παράδειγμα, να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο, αλλά θα αργήσει να ενσωματωθεί στην ομάδα, ενώ οι περιπτώσεις τον Μπουένο και Ρέντε καθυστερούν.

Για αυτό και, όπως αναφέρει πρωτοσέλιδα η Metrosport, υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για άλλους στόπερ, καθώς αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Ίνγκασον και ο Μιχάι που είναι προς παραχώρηση!

Ένα άλλο σημείο από το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ για τον Δικέφαλο που έχει ενδιαφέρον, είναι η αναφορά στο γεγονός ότι εφόσον του Κοτάρσκι τραβάει χρονικά και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς δεν έχει ανανεώσει, υπάρχει ο κίνδυνος στην πρώτη προπόνηση να υπάρχει μόνο ο νεαρός Ταλιχμανίδης για τη θέση κάτω από τα δοκάρια!

  Έσκασε το βίντεο για Μαρσιάλ! Τσίτα τα γκάζια με Ηλιόπουλο

Κάτι που, αν μη τι άλλο, θα δείξει (αν συμβεί!) ότι ο σχεδιασμός και, κυρίως, η υλοποίησή του πρέπει να διαφοροποιηθεί  και μάλιστα άμεσα…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: