"Πιέζει" η ΑΕΚ για την πρώτη της μεταγραφή – Κατέθσε ήδη πρόταση – Αυτός είναι ο… εκλεκτός


"Πιέζει" η ΑΕΚ για την πρώτη της μεταγραφή – Κατέθσε ήδη πρόταση – Αυτός είναι ο… εκλεκτός


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Στην Ένωση επιμένουν παρά την αρνητική απάντηση της ομάδας του και ελπίζουν πως με… σύμμαχο τον παίκτη, θα μπορέσουν να τον φέρουν στην Ελλάδα!

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Στην καταψήφιση της αρνητικής εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη, κάνοντας λόγο για «τεράστια ήττα της Επιτροπής».

Όπως εξήγησε, δεδομένου ότι η εισήγησή της ήταν δεσμευτική, ουσιαστικά ο ΕΣΑΚΕ κατήργησε την Επιτροπή. Συμπλήρωσε, δε, ότι ήταν δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα έπαιρνε σε δεύτερο βαθμό άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

  Εν ενεργεία ποδοσφαιριστής κατηγορείται για λαθρεμπόριο 60 κιλών κάνναβης

Σ’ ότι αφορά τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» τόνισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα οι «κιτρινόμαυροι» θα φορτσάρουν μεταγραφικά. Μάλιστα, για τη φερόμενη κρούση της ΑΕΚ στη Θέλτα για τον Πινέδα, τόνισε ότι θεωρεί δεδομένο ότι ο «δικέφαλος» έχει καταθέσει πρόταση -ίσως και πάνω από μία- στη ισπανική ομάδα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συμφωνία. Κάτι που ισχύει και για άλλους ποδοσφαιριστές.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα εισιτήρια διαρκείας, σημειώνοντας ότι στις 21 ή στις 22 Ιουνίου αναμένεται να γνωστοποιηθούν οι τιμές, με όσους έχουν προτεραιότητα να πρέπει να δηλώσουν το εάν ενδιαφέρονται.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: