Φιέστα με λευκές πετσέτες και συνθήματα για Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ – Χαμός για Πρίντεζη! (pics-vids)


Φιέστα με λευκές πετσέτες και συνθήματα για Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ – Χαμός για Πρίντεζη! (pics-vids)


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια μέσα σε καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Με 3-0 στην σειρά των τελικών ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα εναντίον του Παναθηναϊκού και φυσικά το ΣΕΦ γνώρισε μοναδικές στιγμές.

Στα μέσα της τρίτης περιόδου οι οργανωμένοι των Πειραιωτών ύψωσαν δεκάδες λευκές πετσέτες, ενώ δεν παρέλειψαν να στρέψουν τα βέλη τους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο φωνάζοντας διάφορα συνθήματα κατά του ισχυρού άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ.

Φυσικά, με το τέλος του αγώνα που βρήκε νικητές τους Ερυθρόλευκους με 93-74, έγινε ο… κακός χαμός στο ΣΕΦ, ενώ ιδιαίτερη ήταν η βραδιά για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος έπαιξε το τελευταίο ματς της καριέρας του.

  Παντρεύεται ο γιος Αλαφούζου - Πώς έγινε από Ολυμπιακός… ΠΑΟ και η σύζυγος!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπήκε στα τελευταία δευτερόλεπτα και γνώρισε το standing ovation από τον κόσμο της ομάδας, ενώ παίκτες, προπονητές και άνθρωποι των Περαιωτών του επιφύλασσαν και μια μεγάλη έκπληξη.

Κατά την διάρκεια της απονομής, όλοι στον Ολυμπιακό φορούσαν μπλουζάκια με το “We Are The Champions”, έχοντας στο πίσω μέρος το νούμερο “15” προς τιμήν του Πρίντεζη, ο οποίος ανακοίνωσε το φινάλε της μεγάλης καριέρας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: