"Βιρτουόζος εξτρέμ, παικταράς – Γι’ αυτόν τον θέλει ο Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ – Τον έδιωξε ο Μπέος"


"Βιρτουόζος εξτρέμ, παικταράς – Γι’ αυτόν τον θέλει ο Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ – Τον έδιωξε ο Μπέος"


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Όνομα έκπληξη από Ελλάδα για το Τριφύλλι με… αλέγκρο στυλ! Ποιος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από τον Βόλο, αλλά θα μπορούσε να φορέσει τα πράσινα και να ακολουθήσει έναν ειδικό ρολο; Διαβάστε στο Sportdog.gr  

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Παναθηναϊκός– Αντριέν Ρεγκαντέν: Μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Βόλου έκανε ο 30χρονος εξτρέμ αλλά δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Μαγνησίας γιατί υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Με αποτέλεσμα να υπάρχουν πληροφορίες για το ενδιαφέρον που έχει δείξει το Τριφύλλι για να τον αποκτήσει, δεδομένου ότι μπορεί να δώσει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ.

Επικοινωνήσαμε με τον Κώστα Παπαγεωργίου, καλό συνάδελφο από τον Βόλο που γνωρίζει άριστα τα θέματα της τοπικής ομάδας, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για το θέμα…

  Έκλεισε... τρελαμένο μπακ ο Μαρινάκης - Έμαθε ελληνικά από Φορτούνη

“Για αυτό τον άφησαν ελεύθερο από τον Βόλο – 200.000 ευρώ συμβόλαιο – Παιχταράς είναι”

Τον άφησαν ελεύθερο από τον Βόλο γιατί θεωρούν ότι με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να βρει κάτι καλύτερο, καθώς ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους αλλά δεν έκανε διαφορά όπως ο Φαν Βέερτ, για παράδειγμα“, ανέφερε στο αρχικό σχόλιο και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Το συμβόλαιό του, βέβαια, δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό για τον Παναθηναϊκό, κάπου στις 200.000 ευρώ είναι η αμοιβή του. Αλλά ενώ από τον Βόλο τού προτάθηκε να ρίξει τις απαιτήσεις του, αυτός ήθελε αύξηση στις αποδοχές. Με αποτέλεσμα να τον αφήσουν ελεύθερο”

Ποια είναι τα στοιχεία του που ξεχώρισες τη σεζόν που έφυγε;

“Παιχταράς είναι, έπαιζε κυρίως εξτρέμ (και στα δύο άκρα) αλλά και 8άρι ή πίσω από τον επιθετικό. Πολύ καλός τεχνίτης με την μπάλα, βιρτουόζος, μπορεί να μην είχε πολύ καλά νούμερα στα στατιστικά του αλλά είχε ποιότητα. Από τους πιο κομβικούς παίκτες της ομάδας, με πολύ σημαντικό ρόλο. Σε όλα τα ματς έχει καθοριστική παρουσία”.

  Αλλαγή πλάνου στον ΠΑΟ λόγω FFP - Ποιους πουλάει ο Αλαφούζος, όχι Ιωαννίδη!

“Ρολίστας στον Παναθηναϊκό – Να κρατήσει την μπάλα ένα 20λεπτο – Έτσι ταιριάζει στην 11άδα”

Μπορεί στον Παναθηναϊκό;

“Μου έκανε εντύπωση όταν άκουσα για το ενδιαφέρον, αλλά αν είναι για ρολίστας επειδή τον έχει ξεχωρίσει ο Γιοβάνοβιτς για να κρατάει μπάλα κάνα 20λεπτο. Έχει καλή καριέρα, δεν είναι αμελητέα ποσότητα ως ποδοσφαιριστής”.

Ταιριάζει στην 11άδα του Παναθηναϊκού;

“Και λόγω ηλικίας και στιλ, που είναι αλέγκρο, με ντρίπλα και τέτοια, θέλει παίκτη για να τον βοηθάει στην άμυνα, έναν παίκτη πίσω του για να μαρκάρει. Μπορεί να ταΐσει τον επιθετικό και επίσης έχει και καλα στημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλάει ο κόσμος με το νέο προπονητή του ΠΑΟ – Φαβορί ο Σφαιρόπουλος – Αλιμπίγιεβιτς και Σερέλης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: