Κάζο για "Σάρας" – Η Ρεάλ… εξαφάνισε τη Μπαρτσελόνα και επέστρεψε στον θρόνο της! (ΒΙΝΤΕΟ)


Κάζο για "Σάρας" – Η Ρεάλ… εξαφάνισε τη Μπαρτσελόνα και επέστρεψε στον θρόνο της! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.


ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Ξανά στο «θρόνο» της βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τρία χρόνια αφού μετά το 81-74 επί της Μπαρτσελόνα κατέκτησε τον 14ο τίτλο της ιστορίας της στο ισπανικό πρωτάθλημα.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Ρεάλ ΜαδρίτηςΜπαρτσελόνα: Μετά από ένα δυναμικό παιχνίδι με πολλή ένταση και σκληρές μάχες η «Βασίλισσα» έφτασε στο 3-1 τις νίκες στους τελικούς της ισπανικής λίγκας και στέφθηκε ξανά πρωταθλήτρια μπροστά στο ενθουσιασμένο κοινό της.

Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασε το προβάδισμα μόλις δύο φορές (55-56 και 57-58), όμως στο τέλος έχοντας περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερη ψυχραιμία πήρε τη μεγάλη νίκη και μαζί το τρόπαιο.

Καθοριστικός ο Κοζέρ (17π.), ο οποίος με έξι πόντους στα τελευταία δύο λεπτά «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα για το 76-68 και το 79-70 στο 39′. Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος των νικητών και πρωταθλητών ο «διπλός» Ταβάρες με 25 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ για τους φιναλίστ ο Μίροτιτς είχε 14 πόντους, ο Έξουμ 13 και ο Καλάθης 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.

  Μαθήματα Ηλιόπουλου σε Μαρσιάλ! Viral η φώτο ως συνοδηγός του Super Μάριο

Το αποψινό αποτέλεσμα και η απώλεια του πρωταθλήματος “σφράγισε” μια αποτυχημένη σεζόν για τη Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που απέτυχε να κατακτήσει τη Euroleague και το πρωτάθλημα παρά την εκτόξευση του μπάτζετ και τη μεταγραφική ενίσχυση.

Δεκάλεπτα: 13-10, 34-33, 57-56, 81-74

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: