Ρεπορτάζ-φωτιά στον Ολυμπιακό – Στη λίστα πρώην του ΠΑΟ – Το φαβορί για "5άρι", τι παίζει με Ντόρσεϊ


Ρεπορτάζ-φωτιά στον Ολυμπιακό – Στη λίστα πρώην του ΠΑΟ – Το φαβορί για "5άρι", τι παίζει με Ντόρσεϊ


Διαφ.

Διαφ.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Η επόμενη μέρα μετά το νταμπλ στον Ολυμπιακό. 

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες επέστρεψαν στην κορυφή και το πανηγύρισαν δεόντως, αλλά πλέον πρέπει δειλά δειλά να «τρέξουν» τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν 3-4 κινήσεις και σημαντικό ρόλο στο πλάνο τους θα παίξει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, τον οποίο δεδομένα θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους, όπως αποδεικνύεται από τη δελεαστική πρόταση την οποία του έχουν κάνει για νέο συμβόλαιο.

Όπως επεσήμανε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6μέσω της εκπομπής «αν o Ντόρσεϊ ανανεώσει θα λύσει τα χέρια του Ολυμπιακού. Αν συνεχίσει θα πάει για τρεις κινήσεις ο Ολυμπιακός».

Σε ό,τι αφορά στον αντικαταστάτη του Χασάν Μάρτιν πρώτος στόχος είναι ο Τζος Νίμπο, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τη Ζαλγκίρις, ενώ στο κάδρο είναι και Τόνι Τζεκίρι.

  Γιουβέντους – Κόντε: Το σοκ, το βέτο και από το «σκάσε μαλ…» στο… δάχτυλο!

Για το 4-5 απασχολεί η περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τη διαφαινόμενη τιμωρία του. Από εκεί και πέρα, υπάρχει πάντα στο πλάνο και ο Ντουέιν Μπέικον, αλλά έχει τρομερό προβάδισμα η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: