Αυτόν "τελειώσαν" από ΠΑΟΚ οι Mπότο-Λουτσέσκου – 3 εκατ. η πώληση – Διεθνής χάφαρος!


Αυτόν "τελειώσαν" από ΠΑΟΚ οι Mπότο-Λουτσέσκου – 3 εκατ. η πώληση – Διεθνής χάφαρος!


Διαφ.

Διαφ.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Το μέλλον του βρίσκεται μακριά από τον Δικέφαλο, καθώς έτσι κι αλλιώς ο ΠΑΟΚ ψάχνει για παίκτη στη θέση που αγωνίζεται – Τώρα, όμως, υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για να τον αποκτήσει, κάτι που δείχνει ότι θα φύγει από τον σύλλογο.  

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

ΠΑΟΚ: Στην πόρτα του Δικέφαλου βρέθηκε η Ρέιντζερς, για την απόκτηση του Τσόλακ, προσφέροντας μάλιστα 1,6 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Μόνο που το ρεπορτάζ του sportdog από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο σύλλογος θέλει τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Τι σημαίνει, πρακτικά, αυτό; ότι αυτά που ζητάει η διοίκηση είναι πολύ μακριά σε σχέση με αυτά που προσφέρουν οι Σκωτσέζοι, αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει συμφωνία!

  Πήρε θέση για το πέναλτι ο Λουτσέσκου - "Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα"

Γιατί οι άνθρωποι της Ρέιντζερς εξετάζουν το ενδεχόμενο του δανεισμού του, με οψιόν αγοράς, κάτι που δεν αποκλείεται να ικανοποιήσει τον ΠΑΟΚ και να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Είναι γεγονός, πάντως, ότι έτσι ή αλλιώς ο Τσόλακ θα αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ έχει φύγει ήδη και ο Άκπομ, γιατί οι άνθρωποι του συλλόγου έτσι κι αλλιώς ψάχνουν για επιθετικό!

Άλλωστε, η ομάδα ψάχνει για έναν ακόμα στόπερ πλην του Κάργα, ώστε να έρθει και μαζί με τους Ίνγκασον και Νάσμπεργκ να αποτελέσουν μια δυνατή τετράδα που θα μπορεί να αποτελέσει αξιοπιστία. Στην ομάδα υπάρχει και ο Μιχάι, αλλά το μέλλον του μάλλον βρίσκεται στην Ελβετία που υπάρχει ενδιαφέρον για συνεχίσει την καριέρα του.

Τέλος, αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον στον Δικέφαλο είναι το όνομα του Τιάγκο Ντάντας, του 21χρονου διεθνή Πορτογάλου άσου που ανήκει στην Μπενφίκα και ο Ζοσέ Μπότο θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, ο Μπότο τον πιστεύει πολύ, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει φως στο βάθος του τούνελ…

  Παναθηναϊκός: Χωρίς περιθώρια για απώλειες - Μόνο νίκη με Πανσερραϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ρουκέτα” Σαββίδη που δεν περίμενε κανείς – Παραμιλάει η πιάτσα – Αυτόν “έκλεψε” από Αλαφούζο!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: