Σαν θέλει… η νύφη και ο γαμπρός! Θέλει ΑΕΚ η "καψούρα" του Αλμέιδα – Αποκάλυψη γνωστού θρύλου


Σαν θέλει… η νύφη και ο γαμπρός! Θέλει ΑΕΚ η "καψούρα" του Αλμέιδα – Αποκάλυψη γνωστού θρύλου


Διαφ.

Στόχος του είναι να συνεργαστεί ξανά με τον Αργεντινό τεχνικό, με τον οποίο εκτοξεύτηκε η καριέρα του κατά την κοινή τους θητεία στην Τσίβας.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



ΑΕΚΣαν θέλει… η νύφη και ο γαμπρός με την “καψούρα” του Αλμέιδα – Αποκάλυψη γνωστού θρύλου – Στόχος του είναι να συνεργαστεί ξανά με τον Αργεντινό τεχνικό, με τον οποίο εκτοξεύτηκε η καριέρα του κατά την κοινή τους θητεία στην Τσίβας.

Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί την καψούρα του Ματίας Αλμέιδα. Ο Μεξικανός έχει συνεργαστεί άλλωστε για μία τριετία στην Τσίβας με τον προπονητή της ΑΕΚ. Πρόκειται όμως για μία υπόθεση που παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες. Το συμβόλαιο το με τη Θέλτα διαρκεί μέχρι το 2027 και ξένα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι η ισπανική ομάδα επιθυμεί να τον πουλήσει και όχι να τον δανείσει.

  Η Εφές διέλυσε τη Μακάμπι στο... ορεκτικό του "Παύλος Γιαννακόπουλος" (Vid)

Η επιθυμία του 26χρονου ποδοσφαιριστή όμως είναι συναντηθεί ξανά με τον Αργεντινό τεχνικό. Στο πρωτοσέλιδο της «Ώρας των Σπορ» αναφέρονται στη βούληση του ποδοσφαιριστή. Η εφημερίδα επικαλείται την πρόσφατη δήλωση του θρύλου του μεξικανικού ποδοσφαίρου και παλαίμαχου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Ούγκο Σάντσες. Μπορεί την Τετάρτη να αναφερόταν ότι η Ράγιο Βαγεκάνο είναι πιο κοντά στο ν’ αποκτήσει τον παίκτη από τη Θέλτα, όμως, η Ένωση πιέζει στηριζόμενη και στην επιθυμί του 26χρονου Μεξικανού μέσου.

Στόχος του Πινέδα είναι να συνεργαστεί ξανά με τον Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο εκτοξεύτηκε η καριέρα του κατά την κοινή τους θητεία στην Τσίβας. Ο 63χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ούγκο Σάντσες, ο οποίος αγωνίστηκε για επτά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έπαιξε και στη Ράγιο, συναντήθηκε πριν λίγες μέρες με τον Πινέδα και στη συζήτηση που είχαν αποκάλυψε ότι ο ταλαντούχος παίκτης θέλει να παίξει στην ΑΕΚ.

«Ο Πινέδα μου είπε ότι προτιμά την Ελλάδα και την ΑΕΚ παρά να γυρίσει στο Μεξικό», είπε χαρακτηριστικά ο Ούγκο Σάντσες.

  Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εικόνες από το glass floor στο OAKA (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να έχει ο πεθερός, λέει ο θυμόσοφος λαός. Για να δούμε αν η παροιμία θα επιβεβαιωθεί ποδοσφαιρικά στην περίπτωση του Πινέδα, ο οποίος φέτος είχε 21 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: