Σοκ για πρώην του Ολυμπιακού: "Ντου" οπαδών στην παρουσίασή του από ομάδα – Τον έδιωξαν (Vid)


Σοκ για πρώην του Ολυμπιακού: "Ντου" οπαδών στην παρουσίασή του από ομάδα – Τον έδιωξαν (Vid)


Διαφ.

Διαφ.

Έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού και επιχειρεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική, όμως η νέα του καριέρα ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ



Ολυμπιακός: Ο Άλμπερτ Ριέρα ανάλεβε την τεχνική ηγεσία της Ολίμπια Λουμπλιάνας, αλλά η καριέρα του στον πάγκο της ομάδας ξεκίνησε μετ’ εμποδίων.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου είχαν κάνει γνωστό πως δεν επιθυμούσαν την πρόσληψη του Ισπανού. Η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά τη συμφωνία και έτσι μερίδα οπαδών αποφάσισαν να πάρει την κατάσταση στα χέρια τους.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, μπούκαραν στην αίθουσα που δινόταν η συνέντευξη Τύπου και την διέκοψαν. Ο Ριέρα, εμφανώς τρομαγμένος, αποχώρησε από την αίθουσα, μετά το… ντου των οπαδών!

  Συναγερμός για Σουλούκου: "Υπό την προστασία της Αστυνομίας στη Ρώμη"

Ο παλαίμαχος Ισπανός ποδοσφαιριστής, που πέρασε από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2010-11 αλλά και τη Λίβερπουλ μεταξύ άλλων, σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2016, ασχολήθηκε με την προπονητική και η Ολίμπια του έδωσε την ευκαιρία να αναλάβει για πρώτη φορά την τεχνική ηγεσία ομάδας ως πρώτος προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Εξτρέμ 7 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό – Δεν θα έρθει ως φίρμα στην Ελλάδα – Μάχη με Φούλαμ και Νις”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: