Πανηγυρίζει ο Γιοβάνοβιτς – Βρήκε νέα… μεταγραφή με Έλληνα άσο!


Πανηγυρίζει ο Γιοβάνοβιτς – Βρήκε νέα… μεταγραφή με Έλληνα άσο!


Διαφ.

Χαμόγελα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει στα χέρια του ένα ακόμα σημαντικό όπλο ενόψει της απαιτητικής αγωνιστικής σεζον, που αρχίζει σε λίγες μέρες.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης εξελίσσεται αναμφίβολα σε ένα από τα πιο βελτιωμένα πρόσωπα της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού! Σημαντικό παράγοντα σε αυτό βέβαια διαδραμάτισε και ο τραυματισμός του Φακούντο Σάντσες που του άνοιξε τον δρόμο και για τα φιλικά επί αυστριακού εδάφους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το φιλικό ενάντια στην Λεβερκούζεν όπου ο Έλληνας νεαρός μπακ πήρε τη φανέλα του βασικού και έπαιξε πίσω από τον Παλάσιος. Μάλιστα, οι δύο τους στο πρώτο μέρος συνδυάστηκαν αρκετές φορές, ενώ ο Γιοβάνοβιτς σε αρκετά σημεία του έδινε εντολές για να δρα ως τρίτος σέντερ μπακ, όταν έπαιρνε περισσότερα ανεβάσματα ο Γκάνεα.



Ένα από τα σημεία στο οποίο ξεχώρισε δεν ήταν άλλο από τα underlaps που έκανε στο επιθετικό σκέλος, το οποίο τον βοηθάει αρκετά από το γεγονός πως είναι ένας αρκετά ταχύς παίκτης. Και για αυτό ο Γιοβάνοβιτς έχει σκεφτεί αρκετές φορές να τον ρίξει σε αγώνες και ως εξτρέμ.

Όπως και να έχει το γεγονός ότι ο Γιοβάνοβιτς είχε επιλέξει εξαρχής την παραμονή του Σάντσες ανοίγει ακόμη περισσότερο τον δρόμο στον Βαγιαννίδη, μιας και ο Αργεντινός μπακ είτε δεν παίξει καθόλου, είτε 90΄ θα βγάζει την ίδια συνέπεια, χωρίς να δημιουργεί θέματα στα αποδυτήρια.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι μόλις 20 ετών και έχει παίξει μόλις 5 αγώνες σε επίπεδο Ανδρών, συνολικού χρόνου 125΄. Τα 4 εξ αυτών με τον Παναθηναϊκό, ενώ 1 έπαιξε και στον καταστροφικό του δανεισμό στην Σιντ Τρούιντεν. Κάτι που σημαίνει ότι μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς θα μπορέσει να προοδεύσει και όσο έχει διαθέσει να το κάνει αυτό, τόσο θα αυξάνεται και ο χρόνος συμμετοχής του.

  Τρομερή ατάκα παλαίμαχου παίκτη: "M@@@α που έφυγα από τον ΠΑΟΚ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τινάζει την μπάνκα” για φορ ο Αλαφούζος – “Όχι” από Δουβίκα – Μεταγραφή Έλληνα χαφ η ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: