"Τρίβουν τα χέρια" τους στον Παναθηναϊκό – Τρομερός Σαμοντούροβ με Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)


"Τρίβουν τα χέρια" τους στον Παναθηναϊκό – Τρομερός Σαμοντούροβ με Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Εντυπωσιακός για την Ελλάδα στην πρεμιέρα του EuroBasket U18 που διεξάγεται στην Σμύρνη και η FIBA δημοσίευσε τη μεγάλη εμφάνισή του κόντρα στην Τσεχία.

Ιδανική αρχή έκανε η Εθνική Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ U18 στη Σμύρνη της Τουρκίας! Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη ξεκίνησε με νίκη τη διοργάνωση, επικρατώντας με το τελικό 67-56 στην πρεμιέρα επί της Τσεχίας. Η Ελλάδα είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, με εξαίρεση μόνο το δεύτερο δεκάλεπτο.



Κορυφαίος για τη «γαλανόλευκη» ήταν ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ του Παναθηναϊκού, που σταμάτησε στους 20 πόντους και τα 13 ριμπάουντ! Καλή εμφάνιση και από τον Νίκο Πλώτα με 15 πόντους, ενώ ακόμα 11 πόντους πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Κορκόντζελος. Για λογαριασμό των Τσέχων ξεχώρισε ο Λούκας Όλμπορτ με 24 πόντους.

Το επόμενο παιχνίδι για την Εθνική Εφήβων στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ U18, είναι εκείνο απέναντι στη Σερβία την Κυριακή (31/7, 20:30).

  Πιθανή ηχηρή πώληση στην ΑΕΚ μετά τον Μαρσιάλ - Γιατί έφυγε από Γιουνάιτεντ

Τα δεκάλεπτα: 13-22, 31-35, 44-53, 56-67

Ελλάδα (Καντζούρης): Ευσταθίου 3, Κορκόντζελος 11, Λαγός 4 (1), Πλώτας 15 (1), Σπρίντζιος 8, Μπιλάλης 2, Καλατζής, Καλλιοντζής, Κωνσταντινίδης, Σαμοντούροβ 20 (13ρ. 5κ.), Ζούγρης 4.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: