Έμπειρος τεχνικός χτυπάει… καμπανάκια στον Άρη για Ίβιτς – Αυτό θέλει να κάνει ο Σέρβος


Έμπειρος τεχνικός χτυπάει… καμπανάκια στον Άρη για Ίβιτς – Αυτό θέλει να κάνει ο Σέρβος


Διαφ.

Έλληνας προπονητής μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου και αναφέρθηκε στο… τρικ που ετοιμάζει ο προπονητής της Μακάμπι ενόψει των αγώνων με τους Κίτρινους.

Γιάννης Χατζηνικολάου: Στην κάμερα του TV-100 και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” μίλησε ο έμπειρος τεχνικός και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στον αγώνα του Άρη με τη Μακάμπι, αναφέροντας τι προσπαθεί να κάνει ο Βλάνταν Ίβιτς ενόψει της αναμέτρησης.



Διάβασα τις δηλώσεις του κ. Βλάνταν Ίβιτς, πυ ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και τον Άρη και κατάλαβα ότι πάει να… κοιμίσει τους πάντες στον Άρη, λέγοντας ότι η ομάδα είναι φαβορί και η δική του ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Ο Ίβιτς είναι πονηρός, πανέξυπνος Σέρβος και προσπαθεί να ανεβάσει τον Άρη και να τον κάνει να σκέφτεται από τώρα ότι πέρασε αυτός, για να τον χτυπήσει και στα δυο παιχνίδια σε σημεία που ο Άρης πονάει. Να βρει χαλαρούς τους πάντες! Πιστεύω ότι αυτά τα ματς δεν θα έχουν καμία σχέση με την αδύναμη Γκόμελ και ο Άρης πρέπει να δώσει το 100% και στα δυο παιχνίδια για να περάσει. Μπορεί να περάσει”, είπε ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

  Απόφαση... σεισμός από Γιουνάιτεντ! Κατεδαφίζει το Ολντ Τραφορντ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: