"Σκάνε" αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ – "Τέσσερις-πέντε παίκτες δεν υπολογίζονται"


"Σκάνε" αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ – "Τέσσερις-πέντε παίκτες δεν υπολογίζονται"


Διαφ.

Ρεπόρτερ του Δικεφάλου μετέφερε τα τελευταία νέα για τις επόμενες κινήσεις στο “ασπρόμαυρο στρατόπεδο”.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποιεί μία δεύτερη… προετοιμασία μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας στο Conference League, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Το μόνο που κερδίζει είναι να προπονηθεί, να δουλέψει και να προετοιμαστεί, κάτι που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μέσα από τη δουλειά αυτή θα επιχειρήσει να βελτιωθεί. Σίγουρα οι μεταγραφές μπορεί να παίξουν το ρόλο τους και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πολλά, όμως, θα γίνουν μέσα από τη δουλειά και τη χημεία μεταξύ των παικτών. Ποντάρει πολλά ο ΠΑΟΚ στον προπονητή του, ο οποίος τα έχει καταφέρει στο παρελθόν. Στη διάθεσή του από σήμερα είναι ο Νάσμπεργκ, που έμεινε ελεύθερος από την Βαλερένγκα», πρόσθεσε.

  Αυτός θα είναι ο παίκτης αποκάλυψη του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Είναι σημαντικό το κομμάτι των μεταγραφών, αλλά θα πρέπει να υπάρξουν και αποχωρήσεις από παίκτες που δεν υπολογίζονται. Είναι τέσσερις-πέντε παίκτες που δεν υπολογίζονται και χρειάζεται να αποχωρήσουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: