Αλλάζουν τα σχέδια Γιοβάνοβιτς – Τα δύο συστήματα που δουλεύει – Έκπληξη με Έλληνα άσο


Αλλάζουν τα σχέδια Γιοβάνοβιτς – Τα δύο συστήματα που δουλεύει – Έκπληξη με Έλληνα άσο


Διαφ.

Ποιος θα είναι ο ρόλος του Κουρμπέλη απέναντι στη Σλαβία και τα δύο πολύ σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν πριν τη… μάχη με τους Τσέχους!

Εντελώς ανατροπή στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρνει η απώλεια των Μπαρτ Σένκφελντ και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου ενόψει Πράγας. Αμφότεροι θα ξεκινούσαν βασικοί στην ευρωπαϊκή επιστροφή του Τριφυλλιού απέναντι στη Σλάβια, ωστόσο πλέον ο Σέρβος τεχνικός καλείται να μεταβάλλει τα σχέδιά του.



Πρώτον, είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει βασικός ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Αν ο Ιβάν επιλέξει τριάδα στην άμυνα, τότε ο αρχηγός θα πάρει το ρόλο του τρίτου στόπερ μαζί με Σάρλια και Μάγκνουσον. Αντίθετα, αν πάει ο Γιοβάνοβιτς σε σχήμα με τριπλέτα στον άξονα θα είναι ο τρίτος του κέντρου μαζί με Πέρεθ και Τσέριν.

Από εκεί και πέρα θέση μπορεί να διεκδικήσει και ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ειδικά εφόσον ο Ιβάν πάει σε ένα 3-4-3. Φυσικά πιθανή χρησιμοποίηση του μικρού θα συνιστά μεν έκπληξη, την οποία όμως δεν πρέπει να αποκλείσουμε. Τέλος, σχεδόν βέβαιη θέση έχουν στην επίθεση Αϊτόρ-Παλάσιος, με τον Ιωαννίνων εκτός απροόπτου να συμπληρώνει τη γραμμή κρούσης των Πράσινων.

  Τι ζήτησε ο Μαρινάκης από τους παίκτες - Πότε βλέπει βελτίωση ο Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: