Άρχισε από νωρίς το… κράξιμο για Τσόλακ στη Ρέιντζερς!


Άρχισε από νωρίς το… κράξιμο για Τσόλακ στη Ρέιντζερς!


Διαφ.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την καριέρα του στην ιστορική οιμάδα της Σκωτίας…

Στο επίκεντρο της αρνητικής κριτικής βρίσκεται στη Γλασκώβη ο Αντόνιο Τσόλακ, μετά την ήττα της Ρέιντζερς από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με 2-0 για τα προκριματικά του Champions League.



Σε ένα βράδυ που οι Σκωτσέζοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μετριότητα, δίχως να κάνει ούτε στιγμή αισθητή την παρουσία του.

Μάλιστα ο Μάρκ Χάτελεϊ, ένας από τους θρύλους της Ρέιντζερς, μιλώντας στην ιστοσελίδα Sportsound, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Τσόλακ:

«Για μένα ο Τσόλακ ήταν… χάσιμο χρόνου! Αν ο Μορέλος ήταν διαθέσιμος και έπαιζε, η ομάδα θα έβαζε γκολ. Με τον Τσόλακ δεν έγινε φάση. Δεν ζητούσε καν την μπάλα. Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να λέμε και… ευχαριστώ που έληξε το ματς με 2-0. Φαινόταν από νωρίς που πηγαίνει το ματς» είπε αρχικά ο Χάτελεϊ και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν μια κακή εμφάνιση ειδικά επιθετικά για την ομάδα. Φανήκαν οι παίκτες αδύναμοι και χωρίς πλανο. Με την παρουσία Τσόλακ στην επίθεση δεν ξέρουμε καν αν ο τερματοφύλακας της Ουνιόν ή οι αμυντικοί του αντιπάλοι είναι καλοί».

  Χαρτάκι σε Μεντιλίμπαρ από Θεσσαλονίκη! "Δύσκολα απειλεί-απειλείται ο Άρης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τελειώνει” και στόπερ στον ΠΑΟΚ μετά τον Κούρτιτς – Δεν ήταν απόφαση Λουτσέσκου για Τσιγγάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: