Αυτή είναι η λίστα Ολυμπιακού για Σλόβαν – Έκανε την έκπληξη ο Κορμπεράν – Επιβεβαίωση Sportdog!


Αυτή είναι η λίστα Ολυμπιακού για Σλόβαν – Έκανε την έκπληξη ο Κορμπεράν – Επιβεβαίωση Sportdog!


Διαφ.

Την επίσημη λίστα παικτών που θα είναι διαθέσιμοι στους αγώνες με την Σλόβαν Μπρτασιλάβας έκαναν γνωστή οι Ερυθρόλευκοι με τον Κάρλος Κορμπεράν να προχωράει σε ένα… κόψιμο ποδοσφαιριστή που ίσως δείχνει το… μέλλον του στον Πειραιά.

Ολυμπιακός: Οριστικά χωρίς τον Χουάνγκ, λόγω των χαρτιών του που δεν έφτασαν έγκαιρα από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ρωσίας, αλλά και τον Ζοάο Καρβάλιο, που ο Κάρλος Κορμπεράν έκοψε, είναι η λίστα των Ερυθρόλευκων ενόψει των αγώνων με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τον Ισπανό να βάζει στις θέσεις τους τον Άβιλα, αλλά και τον Ουσεϊνού Μπα.



Αναλυτικά, η λίστα Α του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν: Ανδρούτσος, Αβιλα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Μπα, Ελ Αραμπί, Κανέ, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ροντρίγκες, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ. Η λίστα Β: Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.

  "Να μπει τελεία στη μεταγραφή Μαρσιάλ - Πολύ δύσκολο ματς με Kallithea"

Στην τελική λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, δεν υπάρχουν τα ονόματα των Ινμπομ Χουάνγκ, Ζοάο Καρβάλιο, Ογκμουντουρ Κρίστινσον, Αμπουμπακάρ Καμαρά (θλάση), Αχμέντ Χασάν, Μπαντουγκού Φαντιγκά, Λεονάρντο Κούτρη, Ντορόν Λάιντνερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: