Σίγουροι στον ΠΑΟ για την πρόκριση – Επιστροφές στη Λεωφόρο – Αυτός θα είναι ο αντι-Παλάσιος!


Σίγουροι στον ΠΑΟ για την πρόκριση – Επιστροφές στη Λεωφόρο – Αυτός θα είναι ο αντι-Παλάσιος!


Διαφ.

Ποιος Έλληνας άσος θα καλύψει το τεράσιο κενό του Αργεντινού στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σλάβια και ποιες θα είναι οι αλλαγές στην 11αδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός έχει μια δύσκολη αποστολή μπροστά του ενόψει της ρεβάνς. Προφανώς το 2-0 της Πράγας έκανε ακόμα πιο ζόρικα τα πράγματα, αλλά μη γελιόμαστε. Η Σλάβια είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η πρόκριση στη Λεωφόρο θα ερχόταν στην πράξη μόνο με μεγάλη υπέρβαση. Σαν αυτή, δηλαδή, που χρειάζεται τώρα το Τριφύλλι.



Πάντως άπαντες μέσα στην ομάδα πιστεύουν στην ανατροπή. Θεωρούν ότι η εικόνα τους αδικήθηκε από την πρόωρη και άδικη αποβολή του Παλάσιος και στην Αθήνα, τα δεδομένα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Με την ατάκα του ο Αϊτόρ χθες, στην ερώτηση αν ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος στον επαναληπτικό, τα είπε όλα: «Έχουμε δύο επιλογές: Ή ναι (σ.σ. να είμαστε έτοιμοι), ή… ναι!».

  Από τι θα φανεί πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσιάλ - "Δικαιολογίες του Πιζάρο"

Η απώλεια του «Τούκου» είναι πολύ μεγάλη, αλλά στη Λεωφόρο θα υπάρχουν και επιστροφές. Αυτές των Σένκεφελντ-Αλεξανδρόπουλου (εκτός απροόπτου πάντα). Και οι δύο έλειψαν πολύ από την ομάδα, ειδικά απέναντι σε μια ταχυδυναμική ομάδα όπως η Σλάβια.

Όσο για τον Παλάσιος που θα εκτίσει την ποινή της κόκκινης κάρτας. τη θέση του αναμένεται να πάρει ο θετικότατος στην Πράγα Βαγιαννίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: