Μεταγραφή έκπληξη για Μπαλοτέλι – Θα μένει Ιταλία και θα παίζει σε άλλη χώρα!


Μεταγραφή έκπληξη για Μπαλοτέλι – Θα μένει Ιταλία και θα παίζει σε άλλη χώρα!


Διαφ.

Ο… τρελό-Μάριο ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες και μάλιστα έχει βάλει κάποιους πολύ περίεργους όρους στο νέο του συμβόλαιο.

Σε ομάδα-έκπληξη φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός αποχωρεί από την τουρκική Αδάνα Ντεμίρσπορ και οδεύει, πια, προς την Ελβετία για λογαριασμό της Σιόν! Ο «Super Mario» τα έχει βρει σε όλα με τους Ελβετούς, οι οποίοι καλούνται τώρα να κλείσουν το deal και με την Αδάνα.



Για τη μεταγραφή του Μπαλοτέλι τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της Σιόν, Κρίστιαν Κονσταντίν: «Εάν οι δύο σύλλογοι συμφωνούσαν, η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Σιόν θα είχε τελειώσει. Δεν είναι ακόμα τόσο μακριά. Ακόμα κι αν λέγεται ότι έχει επιτευχθεί μια αρχική συμφωνία, δεν υπάρχει ακόμα», είπε αρχικά ο Κονσταντίν για προσθέσει σχετικά με το αν υπάρχει οριστικό deal ανάμεσα στην ομάδα του και στον Ιταλό φορ: «Στην πραγματικότητα, όλα είναι ξεκάθαρα εκεί. Ναι, ρυθμίζεται και το οικονομικό κομμάτι».

Σημειώνεται, ότι ο Μπαλοτέλι φέρεται να είχε ζητήσει να μένει στην Ιταλία και να μετακινείται καθημερινά για τις υποχρεώσεις της Σιόν, κάτι που ο πρόεδρος του συλλόγου πάντως διέψευσε.

  Η ομάδα έκπληξη που κοιτάει από πάνω, προς τα κάτω, τη Serie A

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: