Κίνηση-ματ Μπαρτζώκα στην φροντ λάιν – Σκάει μεταγραφή έκπληξη – "Αποκάλυψη" ΠΑΟ για Μήτογλου!


Κίνηση-ματ Μπαρτζώκα στην φροντ λάιν – Σκάει μεταγραφή έκπληξη – "Αποκάλυψη" ΠΑΟ για Μήτογλου!


Διαφ.

Η τελευταία μεταγραφή στο ΣΕΦ και η η επόμενη ομάδα του Ντίνου! Πώς θα κλείσει το ρόστερ του ο Έλληνας προπονητής και γιατί δεν ανησυχεί με τον τραυματισμό του Φαλ; Ποια είναι η εκτίμηση των Πρασίνων για το μέλλον του Ντίνου Μήτογλου; Διαβάστε στο Sportdog.gr…

Ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν κλείσει το ρόστερ του. Ισως κάνει μία ακόμη κίνηση πριν μπει στο ξεκίνημα της σεζόν. Ποια θα είναι αυτή η κίνηση, ουδείς μπορεί να προβλέψει. Μπορεί να είναι κάποιος πιτσιρικάς, μπορεί να είναι και ο Ντίνος Μήτογλου, αν η τιμωρία του θα είναι μικρή. Πάντως, στον Παναθηναϊκό νοιώθουν βέβαιοι ότι αν η τιμωρία του Μήτογλου θα είναι μικρή, ο 26χρονος παίκτης θα τους προτιμήσει και θα επιστρέψει έτσι στο ΟΑΚΑ.



Στον Ολυμπιακό αντιμετώπισαν με ρεαλισμό τον τραυματισμό του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος και θα χάσει το Ευρωμπάσκετ. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι, έτσι οι Πειραιώτες ναι μεν στεναχωρήθηκαν, αλλά κατανοούν απόλυτα ότι είναι μέρος της πραγματικότητας.

  Παίκτης "πιάστηκε" ντοπέ με μαριχουάνα μετά από ματς με την ΑΕΚ!

Πάντως, είναι πιθανό ο Φαλ να προλάβει το ξεκίνημα της Ευρωλίγκας. Και να μην το προλάβει, όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει φροντίσει να θωρακίσει την φροντ-λάιν του και με την απόκτηση του Ταρίκ Μπλακ. Ο Μπλακ δεν είναι στα καλύτερά του αλλά δεν είναι και Κουίνσι Εϊσι. Ο Εϊσι είχε πάει στο ΣΕΦ, προερχόμενος από μεγάλη αποχή. Κάτι, που δεν ισχύει για τον Μπλακ, ο οποίος έπαιξε πέρυσι και στην Τουρκία και στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Ένα 15λεπτο ποιοτικό στην Ευρωλίγκα μπορεί εύκολα να το βγάλει και δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι έχει αποκτηθεί και ο Τζόελ Μπολομπόι. Οπότε κανένα πρόβλημα για τους Πειραιώτες. Σκεφτείτε μάλιστα να αποκτηθεί και ο Μήτογλου, τι έχει να γίνει.

Οσον αφορά στα περί Τανούλη και Νετζήπογλου, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό. Αλλά το πιο πιθανό είναι κάτι τέτοιο να γίνει το επόμενο καλοκαίρι, ώστε εκτός των άλλων οι δύο παίκτες να αποκτήσουν μεγαλύτερες εμπειρίες παίζοντας και πάλι σε Προμηθέα και Αρη.

  Είπε “όχι” για Ισραήλ πρώην άσος του Ολυμπιακού

Δεν αποκλείεται, πάντως, η ομάδα του Πειραιά να πάρει κάποιον πιτσιρικά, που το όνομά του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Να τους δώσει χρόνο ο Ολυμπιακός – Step up με Μπαρτζώκα – 2.10 με καλό σουτ και δημιουργία”!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: