Αγωνιά ο Ιτούδης – Σοβαρός κίνδυνος να χάσει το Eurobasket μεγάλο αστέρι της Εθνικής!


Αγωνιά ο Ιτούδης – Σοβαρός κίνδυνος να χάσει το Eurobasket μεγάλο αστέρι της Εθνικής!


Διαφ.

Οι ενοχλήσεις δεν υποχωρούν, ο τραυματισμός του είναι “ύπουλος” και στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επικρατεί έντονη ανησυχία για την κατάστασή του.

Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα έχει προκύψει στην Εθνική με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο διεθνής σέντερ αισθάνεται ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο οι οποίες δεν υποχωρούν, κάτι που τον έχει θέσει όλο αυτό το διάστημα εκτός προπονήσεων της «γαλανόλευκης».



Προκειμένου να παρακολουθηθεί η εξέλιξη της κατάστασής του, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν έδειξε κάποια βελτίωση. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν θα αγωνιστεί σίγουρα στο φιλικό με την Ισπανία (9/8).

Σε αυτή τη φάση, ο Παπαγιάννης θα μείνει για τουλάχιστον 7-8 μέρες ακόμα εκτός προπονήσεων. Η πρώτη προσπάθεια να μπει θα είναι λίγο πριν το τουρνουά Ακρόπολις (17-19/8) και πάλι προσεκτικά, όμως, υπό το φόβο της υποτροπής.

  Τρελό πρωτοσέλιδο για Μαρσιάλ! «Αντωνάκη είσαι τρέλα» με την κίτρινη φανέλα

Σε αυτή τη φάση μοιάζει δύσκολο να χάσει ο Big-Papa το Eurobasket, ωστόσο ο Δημήτρης Ιτούδης αγωνιά για το αν θα τον έχει μαζί του και σε καλή φυσικά κατάσταση, στα κρίσιμα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Σερβία (25/08) και Βέλγιο (28/08).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Καλύτερος ο Ολυμπιακός, λείπει το 3αρι – Όλα λάθος ο Αντετοκούνμπο – Μπασκετικό ξύλο ο Ράντονιτς”

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: