Δεν παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ – "Σφήνα" τριών ομάδων για μεταγραφικό στόχο


Δεν παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ – "Σφήνα" τριών ομάδων για μεταγραφικό στόχο


Διαφ.

Τι συμβαίνει με ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται διαρκώς στα ρεπορτάζ του Δικεφάλου του Βορρά το τελευταίο διάστημα, παράλληλα όμως αποδεικνύεται περιζήτητος.

ΠΑΟΚ: Καθημερινή θέση στα ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων έχει το όνομα του Ματέους Βιτάλ. Την προηγούμενη εβδομάδα, αρχικά, γράφτηκε ότι ο παίκτης ρίχνει γέφυρες επιστροφής στον Παναθηναϊκό, στηριζόμενος στην καλή άποψη που έχει για εκείνον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.



Χθες (7/8), ήρθε σαν «βόμβα» η φημολογία περί πρότασης του ΠΑΟΚ για να αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του Βιτάλ από την Κορίνθιανς. Σήμερα, όμως, στο κόλπο της απόκτησης του Βραζιλιάνους εξτρέμ εμπλέκεται και η ισπανική Βαγιαδολίδ, που από φέτος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και θέλει να ενισχυθεί σημαντικά.

Ο ανταγωνισμός για τον ΠΑΟΚ όπως γίνεται προφανές μεγαλώνει ιδιαίτερα, καθώς την ίδια στιγμή πέρα από τη Βαγιαδολίδ ενδιαφέρον για τον Βιτάλ φέρεται να έχουν εκφράσει τόσο η Κλαμπ Μπριζ από το Βέλγιο, όσο και οι Γκρέμιο, Βάσκο ντα Γκάμα από τη Βραζιλία. Παρότι δεν έκανε τη σούπερ σεζόν στην Ελλάδα, ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού συγκεντρώνει έντονη κινητικότητα γύρω του.

  Πιο κοντά στην έξοδο ο Βαγιαννίδης - Πίεση σε... Αλαφούζο λόγω Ροντινέι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Κατηγορίες” σε Λουτσέσκου για Έλληνες – Απάντηση με κούπα και Δώνη – Τί έγινε με Τσιγγάρα, Κούτσια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: