Έβγαλε αποστολή ο Λουτσέσκου – Εκτός καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ


Έβγαλε αποστολή ο Λουτσέσκου – Εκτός καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ


Διαφ.

Τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για τον Δικέφαλο του Βορρά ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, στην Τούμπα, έκανε γνωστούς ο Ρουμάνος τεχνικός.

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για την εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Δικέφαλος του Βορρά, που θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει γνωστή την αποστολή της ομάδας αφήνοντας εκτός τους τραυματίες  Τσιγγάρα, Μιχαηλίδη και Νάσμπεργκ, που έκαναν ατομικό, αλλά και στους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Α.Ζίβκοβιτς, αλλά και τον Ράφα Σοάρες που κρίθηκε ανέτοιμος μετά το πρόβλημα που είχε.



Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ακολούθησε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, δίτερμα και έξτρα πρόγραμμα με στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσιγγάρα , Μιχαηλίδη και Νάσμπεργκ , που έκαναν ατομικό, αλλά και στους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Α.Ζίβκοβιτς .

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Σάστρε , Ίνγκασον , Κάργας , Κουλιεράκης , Τσαούσης , Κούρτιτς , Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Νάρεϊ , Κουαλιάτα , Μπράντον , Ολιβέιρα“, αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

  Ασπρόμαυρο πάρτι στον Βόλο! Παρέμεινε πρώτος ο ΠΑΟΚ και τώρα Γαλατά (vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: