Δεν ήταν το σημαντικότερο η νίκη για τον ΠΑΟΚ – Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος και το ξέρει ο Ραζβάν


Δεν ήταν το σημαντικότερο η νίκη για τον ΠΑΟΚ – Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος και το ξέρει ο Ραζβάν


Διαφ.

Μπορεί να βγήκε ένα επιφώνημα ανακούφισης μόλις σφύριξε τη λήξη ο Ευαγγέλου στην Τούμπα, όταν ο ΠΑΟΙΚ έπαιρνε τους 3 βαθμούς στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό, με το “φτωχό πλην τίμιο” 1-0, που θα μπορούσε να ήταν και 3-0 εάν είχαν μεγαλύτερη ευστοχία οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια, αλλά υπάρχει κάτι πιο σημαντικό που κέρδισε ο ΠΑΟΚ.  

ΠΑΟΚ: Μπορεί να βγήκε ένα επιφώνημα ανακούφισης μόλις σφύριξε τη λήξη ο Ευαγγέλου στην Τούμπα, όταν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε τους 3 βαθμούς στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό, με το “φτωχό πλην τίμιο” 1-0, που θα μπορούσε να ήταν και 3-0 εάν είχαν μεγαλύτερη ευστοχία οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια, αλλά υπάρχει κάτι πιο σημαντικό που κέρδισε ο ΠΑΟΚ



Το πιο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ ήταν αυτό: Τρεις Έλληνες στην ενδεκάδα, οι Λύρατζης, Κουλιεράκης και Τσαούσης και άλλος ένας αλλαγή, ο Κωνσταντέλιας, από την ακαδημία του Δικεφάλου, είναι σίγουρα πιο σημαντικό ακόμη και από την κατάκτηση των τριών βαθμών στην πρεμιέρα, αφού ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να προωθήσει τους νεαρούς παίκτες από τις υποδομές του.

  Ξεκαθαρίζει η κατάσταση με Λιβάι - Εξελίξεις με Λαμέλα

Αυτή η απόφαση, να παίξουν οι τρεις νεαροί, την οποία είχαμε προναγγείλει μέσω του SFINA.GR  μεταφέροντας τις σωστές πληροφορίες που είχαμε, προκάλεσε ικανοποίηση σε όλους, γιατί ο κόσμος είδε τρία παιδιά και τον Κωνσταντέλια μετά, τέταρτο, στην ενδεκάδα του Δικεφάλου. Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα, εκτός εάν βρισκόταν σε καλή κατάσταση να παίξει και ο Τσιγγάρας, αλλά και ο τραυματίας Μιχαηλίδης.

Σκέφτεστε μια ομάδα με Λύρατζη, Τσαούση, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Κωνσταντέλια και ενδεχομένως Κούτσια; Ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ! Μακάρι να μην ήταν τυχαία η συμμετοχή τους και να συνεχίσει να τους εμπιστεύεται ο Ρουμάνος προπονητής.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: