Έδωσε απαντήσεις ο Κορμπεράν για το rotation του Ολυμπιακού – Αυτά τα κέρδη της νίκης με ΠΑΣ


Έδωσε απαντήσεις ο Κορμπεράν για το rotation του Ολυμπιακού – Αυτά τα κέρδη της νίκης με ΠΑΣ


Διαφ.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ στάθηκε στην καλή ψυχολογία της ομάδας του, ενώ έδωσε απαντήσεις για τις αλλαγές που έγιναν.

Κάρλος Κορμπεράν: Στην καλή ψυχολογία που φτιάχνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά από νίκες όπως απέναντι από τον ΠΑΣ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο rotation που έκανε ενόψει Απόλλωνα Λεμεσού.



«Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε για να έχουμε ψυχολογία και χαίρομαι που καταφέραμε να το κάνουμε, είναι σημαντικό για όλους.

Πιέσαμε πολύ στα πρώτα 20′ μετά δεν είχαμε ευκαιρίες, αλλά στην επανάληψη πιέσαμε όπως θέλαμε και σκοράραμε. Δεν είχαμε την πίεση που δε σκοράραμε, τα καταφέραμε και πήραμε μία σημαντική νίκη.

Αποφάσισα ποιος θα παίξει βάση της φυσικής κατάστασης, όσοι ήταν στον πάγκο δεν είχαν αρκετή ενέργεια για αυτό κάποιοι δεν πήραν φανέλα βασικού. Όποιος βρίσκεται εδώ είναι στο επίπεδο για να παίζει, όμως το ροτέισον είναι απαραίτητο για να βρίσκεσαι πάντα ψηλά», είπε ο Κάρλος Κορμπεράν.

  Αυτές οι σκέψεις Αλόνσο για την 11αδα με Σέρρες - Τα δεδομένα με Μάγκνουσον

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: