"Τρέχουν" τα μεταγραφικά στο λιμάνι – Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα – Ποιος επιστρέφει με Απόλλωνα


"Τρέχουν" τα μεταγραφικά στο λιμάνι – Εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα – Ποιος επιστρέφει με Απόλλωνα


Διαφ.

Τα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν εν όψει του ματς με τους Κύπριους.

Στην παρουσία του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος άνοιξε το σκορ στη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, στάθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Δεν μπορεί να κριθεί ένας παίκτης του δικού του επιπέδου από ένα ματς αν αποτελεί παράδειγμα για τους άλλους, ο Βαλμπουενά έχει αποδείξει ότι ζει και αναπνέει για να παίζει ποδόσφαιρο. Πολλοί οφείλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του, για να αλλάξουν την εικόνα τους μέσα στο γήπεδο. Με τη λογική, βέβαια, ότι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο…», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να αλλάξει την εικόνα του και παίκτες που θα ανεβάσουν την ποιότητά του στη συνέχεια. Έχει Κυριακή-Πέμπτη-Δευτέρα συνεχόμενα ματς και φαίνεται πως υπάρχει ειδική διαχείριση, κάτι που έκανε ο Κορμπεράν και έκανε αλλαγές με φόντο το ματς της Πέμπτης. Ο Ολυμπιακός, επαναλαμβάνω, χρειάζεται χρόνο και ποιότητα. Την Πέμπτη θα πάει με ίδια ενδεκάδα πολύ κοντά με εκείνη που είδαμε στη Λευκωσία», πρόσθεσε.

  Το "Θηρίο φύλακας-άγγελος" της οικογένειας Σαββίδη - 165 κιλά… ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Σχετικά με την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει εκτός απρόοπτου ο Χουάνγκ και σε ένα μεγάλο μέρος το αρχικό σχήμα θα είναι ίδιο με εκείνο που ξεκίνησε στη Λευκωσία.

Στα μεταγραφικά, τώρα, ο Νίκος Σταματέλος υπογράμμισε ότι «είναι μία εβδομάδα που θα έχουμε εξελίξεις στη συγκεκριμένη κατηγορία για τον Ολυμπιακό. Μέχρι τις 15/9 έχει δικαίωμα για τις μεταγραφές, όμως μέχρι τις 2/9 έχεις δικαίωμα να τον βάλει στη λίστα. Μου φαίνεται μακριά από τη λογική να πάρεις καλούς παίκτες μέχρι τις 10/9 Σεπτεμβρίου και αυτό θέλουν να κάνουν στον Ολυμπιακό και θέλουν να τους έχουν στη διάθεση τους στα ευρωπαϊκά ματς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

  Αυτό το ζητούμενο του Αλόνσο με Σέρρες - Τι ισχύει με Ουναΐ


ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: