Ένας πρώην του Παναθηναϊκού "καθάρισε" Γεωργία – Μεγάλη πρόκριση για το Μαυροβούνιο (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένας πρώην του Παναθηναϊκού "καθάρισε" Γεωργία – Μεγάλη πρόκριση για το Μαυροβούνιο (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Το Μαυροβούνιο επικράτησε της διοργανώτριας Γεωργίας με 81-73. την άφησε εκτός συνέχειας και πέρασε στους 16 του Eurobasket.

Eurobasket 2022: Από την τρίτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου του Ευρωμπάσκετ 2022 και με το «εισιτήριο» για τα νοκ-άουτ του Βερολίνου… ανά χείρας, ολοκλήρωσε το Μαυροβούνιο τις υποχρεώσεις του στην Α’ φάση της διοργάνωσης. 



Η ομάδα του Μπόσκο Ράντοβιτς επικράτησε με 81-73 της «οικοδέσποινας» του ομίλου, Γεωργίας, αφήνοντας την ομάδα του Ηλία Ζούρου εκτός συνέχειας με ρεκόρ 1-4. 

Η άμυνα των τριών πρώτων δεκαλέπτων (κράτησε κάτω από τους 20 πόντους σε κάθε περίοδο τη Γεωργία), η διάρκεια του Ιγκόρ Ντρόμπνιακ (22π.) και του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι (17π., 9ασ.) στο κομμάτι της επίθεσης και ο απόλυτος έλεγχος των ριμπάουντ, έκαναν εύκολη τη ζωή των Μαυροβούνιων. 

Από την Γεωργία ξεχώρισε ο Θαντ ΜακΦάντεν με 16 πόντους και ο Αλεξάντερ Μαμουκελασβίλι με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 35-41, 52-58, 73-81

  Απόφαση... σεισμός από Γιουνάιτεντ! Κατεδαφίζει το Ολντ Τραφορντ
  Γεωργία – Μαυροβούνιο | Το ΑΠΙΘΑΝΟ buzzer beater του Ντρόμπνιακ” itemprop=”name” />   Γεωργία – Μαυροβούνιο | Οι καλύτερες φάσεις του Πέρι ” itemprop=”name” /> Γεωργία.” itemprop=”description” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: