Φτιαγμένος για Άρη ο Πάρντιου – "Ούτε στο 40% ο Γκρέι – Έχουμε μεγάλες δυνατότητες"


Φτιαγμένος για Άρη ο Πάρντιου – "Ούτε στο 40% ο Γκρέι – Έχουμε μεγάλες δυνατότητες"


Διαφ.

Ο Άρης κινείται σε ρυθμούς Άλαν Πάρντιου, αλλά και ο Άγγλος τεχνικός κινείται σε ρυθμούς Άρη. Άλλωστε από βδομάδα αναλαμβάνει και τυπικά την ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια.  

Άρης: Ο Άρης κινείται σε ρυθμούς Άλαν Πάρντιου, αλλά και ο Άγγλος τεχνικός κινείται σε ρυθμούς Άρη. Άλλωστε από βδομάδα αναλαμβάνει και τυπικά την ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια.



Τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα από τότε που κλείδωσε η συμφωνία των δύο πλευρών, ο 61χρονος τεχνικός ενημερώνεται διεξοδικά για τη νέα ομάδα. Έχει ζητήσει και έχει πάρει όλα τα στοιχεία από τα παιχνίδια που έδωσε ο Άρης μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη, όχι μόνο οπτικά, αλλά και σε… αριθμούς.

Από εκεί και πέρα, ο Πάρντιου, γνωρίζει αρκετούς από τους παίκτες της ομάδας και μάλιστα χαρακτηριστικά είναι όλα όσα είπε στον Θόδωρο Καρυπίδη σε μία από τις συζητήσεις τους:

  "Φαβορί για Euroleague ΠΑΟ και Ολυμπιακός! Θα έπαιρνα Σλούκα, Παπανικολάου"

“Έχουν πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που είδα μέχρι τώρα, θα βρούμε τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και θα το διορθώσουμε”, ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον Αντρέ Γκρέι, τον οποίο ξέρει καλά από την Αγγλία. “Ο Γκρέι δεν είναι ούτε στο 40% από αυτόν που ξέρω , θα δείτε άλλον Γκρέι με εμένα”.

Ο Πάρντιου θεωρεί επίσης πως…: “Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και έχει τις προοπτικές να κάνει πολλά πράγματα φέτος”, ενώ υποσχέθηκε πως θα δημιουργήσει ένα πιο… aggressive σύνολο.

Από την μεριά του, ο Καρυπίδης στις κουβέντες που είχε με τον έμπειρο προπονητή, του τόνισε ότι τον πιστεύει κι ότι θεωρεί ότι μπορεί να πάρει το 100% από το ρόστερ το οποίο μέχρι στιγμής για διάφορους λόγους δεν έχει βγάλει τις πραγματικές του δυνατότητες. Τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη και περιμένει τις… αλλαγές στην ομάδα.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

  Καμπανάκι στον ΠΑΟΚ - Μόνο νίκη για να πάει καλά η σεζόν - Δυνατά οι οπαδοί

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: