ΠΑΟΚ σε Κούτσια: "Ή υπογράφεις νέο συμβόλαιο, ή δεν υπολογίζεσαι!" – Πως συνδέεται ο Μπέος


ΠΑΟΚ σε Κούτσια: "Ή υπογράφεις νέο συμβόλαιο, ή δεν υπολογίζεσαι!" – Πως συνδέεται ο Μπέος


Διαφ.

Μετά τα σενάρια δανεισμού του Έλληνα επιθετικού στον Βόλο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε ξεκάθαρη θέση απέναντι σε αυτά. Πως συνδέεται το συμβόλαιο του Κούτσια που λήγει το επόμενο καλοκαίρι και δεν έχει ανανεωθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιχείρησε να ξεκαθαρίσει σχετικά με το τι ισχύει στην υπόθεση του Γιώργου Κούτσια, δεδομένου ότι τα τελευταία 24ωρα παρουσιάστηκε ο παίκτης έτοιμος να πάει ως δανεικός στον Βόλο.



Για την ακρίβεια όπως έλεγαν από το Δικέφαλο, ανάμεσα σε ομάδα και ποδοσφαιριστή δεν γίνεται καμία συζήτηση δανεισμού του, πριν αυτός υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα, από τον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι οι εκπρόσωποι του Κούτσια καθυστέρησαν το θέμα και όταν δέχτηκαν πίεση από την ΠΑΕ, απάντησαν με μια αντιπρόταση που όπως την χαρακτήριζαν οι Θεσσαλονικείς, ήταν εκτός λογικής.

Από τον ΠΑΟΚ, επομένως, είναι ξεκάθαροι. Αν ο Κούτσιας δεν υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, τότε ο ταλαντούχος φορ ούτε θα δοθεί δανεικός για πάρει παιχνίδια, αλλά ούτε παράλληλα θα υπολογίζεται από την πρώτη ομάδα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί, ότι από τους Ασπρόμαυρους έχουν να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την συμπεριφορά του Κούτσια εν μέσω αυτής της… περίεργης κατάστασης.

  Ο Λο Σέλσο "καθάρισε" για τη Μπέτις με 2 γκολ (Highlights)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: