Με Μπερνάρ αλλά και μία απώλεια η αποστολή του ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό


Με Μπερνάρ αλλά και μία απώλεια η αποστολή του ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό


Διαφ.

Με τον Μπερνάρ να τίθεται για πρώτη φορά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Δεν πρόλαβε τελικά ο Χουάνκαρ, που έμεινε εντελώς εκτός αποστολής.

«Παρών» δηλώνει ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο ο Μπερνάρ, έστω κι αν ο Βραζιλιάνος θα είναι μια επιλογή από τον πάγκο.



Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουάνκαρ, ο οποίος εν τέλει δεν πρόλαβε καν να μπει στην 22άδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, λοιπόν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

  "Στοπ" της Αστυνομίας στους οπαδούς της ΑΕΚ - Ανακοινώθηκε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: