Κορμπεράν για Ναντ: "Πόνεσα πολύ εγώ και όλη η ομάδα, να κάνουμε τον πόνο θυμό και κίνητρο"


Κορμπεράν για Ναντ: "Πόνεσα πολύ εγώ και όλη η ομάδα, να κάνουμε τον πόνο θυμό και κίνητρο"


Διαφ.

Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στην Cosmote TV για το ματς με τη Ναντ, αλλά και για το προσεχές παιχνίδι με τον Βόλο την Κυριακή (11/9) για το πρωτάθλημα.  

Ο Κάρλος Κορμπεράν έδωσε την καθιερωμένη συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι, αναφερόμενος τόσο στην ήττα από τη Ναντ στη Γαλλία, όσο και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Βόλο.



Αναλυτικα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για:

Το γεγονός ότι η ομάδα του δέχεται συχνά γκολ στα τελευταία λεπτά: «Με απασχολεί και με ανησυχεί το να δεχόμαστε ευκαιρίες για γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, είτε πρόκειται για το πρώτο λεπτό, είτε πρόκειται για το τελευταίο λεπτό. Με τη Ναντ δεχθήκαμε δύο γκολ. Ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στα τελευταία λεπτά και αυτό είναι ένα μήνυμα πως πρέπει να βελτιωθούμε και να διατηρούμε καλή οργάνωση στην άμυνά μας σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα».

Το αν έχει επηρεαστεί ο Ολυμπιακός από το αποτέλεσμα με τη Ναντ στη Γαλλία: «Θα πρέπει φυσικά να μας επηρεάσει αλλά θετικά. Θα πρέπει να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι. Θα πρέπει να λειτουργήσει σαν κίνητρο για να είμαστε πολύ καλύτεροι και πολύ πιο προσεκτικοί στο επόμενο παιχνίδι. Η ήττα με τη Ναντ μας ‘πόνεσε’ πολύ. Αυτόν τον πόνο πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε και να τον μετατρέψουμε σε θυμό έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Εγώ προσωπικά ‘πόνεσα’ πολύ και από ότι καταλαβαίνω το ίδιο νιώθει όλη η ομάδα».

Το παιχνίδι με τον Βόλο: «Πρέπει να αντιδράσουμε και να δείξουμε στον κόσμο πως είμαστε μια ομάδα που δεν αποδέχεται τις ήττες. Αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για να δείξουμε πως αντιδρά η ομάδα και αυτό είναι που θέλω να δω απέναντι στον Βόλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

  Άρθρο για ΑΕΚ: "Στοργή, αγάπη, προδέρμ και όχι θλάσεις για τον Μαρσιάλ"

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: