Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Βατσλίκ – Πότε στοχεύουν στον Ολυμπιακό να επιστρέψει


Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Βατσλίκ – Πότε στοχεύουν στον Ολυμπιακό να επιστρέψει


Διαφ.

Ο γιατρός που χειρούργησε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού,  βρίσκεται εδώ και ημέρες σε πλήρη επικοινωνία με το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών. Πότε θέτουν στόχο να επιστρέψει ο Τσέχος.

Ολυμπιακός: O Τόμας Βατσλίκ υποβλήθηκε χθες (4/10) στην προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπίσει τη ρήξη υπερακανθίου τένοντα στον ώμο, πρόβλημα που αποκόμισε από τον αγώνα της Εθνικής του ομάδας με την Ελβετία για το Nations League.



Η επέμβαση έγινε στην Κλινική Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας του Μυοσκελετικού Συστήματος της Ακαδημίας Επιστημών από τον συμπατριώτη γιατρό και χειρουργό του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Πετρ Ζέμαν.

Ο Ζέμαν βρίσκεται εδώ και ημέρες σε πλήρη επικοινωνία με το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών και πλέον, ο Βατσλίκ θα πρέπει να περιμένει μερικές μέρες για να ξεκινήσει σταδιακά την αποθεραπεία του. Ο Τσέχος γκολκίπερ προβλέπεται να μείνει για τουλάχιστον 3 μήνες εκτός δράσης.

  Πιο εύκολα δεν το φανταζόταν ο Άρης - Απογοητευτικός Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)
  Ολυμπιακός | Διπλή επέμβαση Βάτσλικ στο 2′! ” itemprop=”name” /> Ολυμπιακός | Διπλή επέμβαση Βάτσλικ στο 2′! ” itemprop=”description” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: