Αντί για Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ, τον παίρνει ο Μαρτίνς – "Ξύλο" στα αποδυτήρια μεγάλης ελληνικής ομάδας!


Αντί για Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ, τον παίρνει ο Μαρτίνς – "Ξύλο" στα αποδυτήρια μεγάλης ελληνικής ομάδας!


Διαφ.

Ποιον παίκτη που “έκοψε” ο Σαββίδης, θα είναι η πρώτη κίνηση στη Χαλ; Το sportdog.gr αποκαλύπτει γιατί ο μεγαλοατζέντης Ζόρζε Μέντες δεν θα έπαιρνε τον πρώην προπονητή των Πειραιωτώ στη Γουλβς και αποκαλύπτει το πρώτο όνομα που είναι πολύ πιθανό να πάει μαζί του στη Χαλ. Bonus η αποκάλυψη για ένα… χοντρό επεισόδιο σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Ο “Ευαγγελιστής” ασχολείται με την επικαιρότητα και την επικείμενη πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς στη Χαλ, ενώ βάζει κι ένα (φωτογραφικό) κουίζ που θα σηκώσει σκόνη.



ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: παρά τα γραφόμενα, στο εξωτερικό και εδώ, πως ήταν βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Γούλβς, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ!!! Απλώς προτάθηκε και συμπλήρωνε την λίστα!! Ο Μέντες όμως, δεν τον ήθελε!!!

ΜΕΝΤΕΣ: γνωστό  πως στην Γούλβς έχει το γενικό κουμάντο  ο Πορτογάλος “χρυσοδάκτυλος” ατζέντης  Αυτός ελέγχει τις μεταγραφές και κυρίως ποιος θα είναι ο προπονητής. Αυτός πήγε εκεί τους Ποντένσε και Σα, που είναι και στο πελατολογειό του. Όπως, λοιπόν, μου μεταφέρθηκε Ζορζε Μέντες  δεν θα έπαιρνε/πήγαινε ποτέ τον Πέδρο Μαρτίνς στους “Λύκους”! Είναι θέμα…εκτίμησης!! Ιβηρα θα πάρει ξανά…

  Αποθέωση από τον κόσμο για τον ΠΑΟΚ στο Βόλο! Οργανωτής ο Τσάλοφ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ “ΟΜΕΡΤΑ“: βέβαια  εξαιτίας της ο Μέντες δεν θα πει άσχημη κουβέντα για τον συμπατριώτη του προπονητή, αλλά δεν αποτελεί και…fan του. Ντεφάκτο αυτό. Για αυτό άλλωστε ο Μέντες τον Πέδρο δεν τον έχει στο πελατολόγιο του ενώ ποτέ δεν σκέφτηκε να τον “βάλει” σε δουλειά του ή να τον…βοηθήσει να πάει στην Πρέμιερ Λιγκ! Επίσης, ο Πέδρο Μαρτίνς ανήκει στο μεγάλο Γραφείο του Πίνι Ζαχαβι (με αυτ’ον έκανε την τελευταία ανανέωση στον Ολυμπιακό), το οποίο δεν έχει πολλά και συχνά νταραβέρια με τον Μέντες…

ΧΑΛ: ασφαλώς και δεν… κακοπέφτει στον Πέδρο Μάρτινς, ώστε να ξεκινήσει κάποια στιγμή το…αγγλικό όνειρο του. Έστω κι από την Τσάμπιονσιπ.. Άλλωστε και ο συμπατριώτης του Μάρκο Σίλβα όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό από την Χαλ ξεκίνησε το 2017 για να ακολουθήσουν Γουότφορντ, Εβερτον, Φούλαμ. Λεπτομέρεια : είναι και 8 χρόνια μικρότερος ο Σίλβα από τον Μαρτίνς…Παρεμπιπτόντως ο Μαρτίνς από την καριέρα του στην Ελλάδα γνωρίζει και έχει πολύ καλή άποψη για τον Δημήτρη Πέλκα. 

ΦΑΜΠΙΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: άκουσα πως ο Πορτογάλος εξτρέμ (free agent apo 21/9)ετοιμάζει βαλίτσες για την Χαλ! Την αγγλική ομάδα της Τσάμπιονσιπ στην οποία παίζει ο Πέλκας και ετοιμάζεται να αναλάβει ο Πέδρο ΜαρτίνςΔηλαδή υπάρχει πιθανότητα ο Πέδρο Μαρτίνς να πάει στην Χαλ αλλά και να πάρει τον Φάμπιο Μαρτίνς που ήθελε να φέρει και στον Ολυμπιακό. Έναν παίκτη μάλιστα που “έκοψε” ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ

  Μάντζιος: "Βγάλαμε αντίδραση και εγωισμό" - Στροφή σε ΠΑΟΚ

ΚΟΥΙΖ: σε ποια ελληνική ομάδα – της Big 5 – πριν από ένα μήνα (και βάλε) έπεσε στα αποδυτήρια… ΦΑΤΟΥΡΟ μεταξύ δυο παικτών/ δυνατών ονομάτων; “Αφρικανό – ευρωπαϊκή” μονομαχία την ονόμασαν συμπαίκτες τους. Κι αν τους πιστέψουμε ο παλαιότερος στην ομάδα φέρεται να… έφαγε κάποιες “χοντρές”!! Δεν πρόσεξε την ειρωνική ατάκα του για ποιόν την έλεγε, δεν ήξερε/δεν υπολόγισε προφανώς τι… τρέλα κουβαλάει ο (πρώην πλέον) συμπαίκτης του, δεν ρώταγε κιόλας στην προηγούμενη ομάδα του πόσους είχε “μουντάρει”!! Πάντως για εκείνο το επεισόδιο την… πλήρωσαν όλοι/ όλοι υπέστησαν άμεσα συνέπειες – τιμωρίες (διαφορετικές). Και οι δυο πρωταγωνιστές και ένας… τρίτος που δεν έκανε σωστά την “δουλειά” του!!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μαρσέλο στον Ολυμπιακό – Πότε θα μπει στην 11αδα του Μίτσελ – “Άφωνοι” στου Ρέντη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: