Τα τετ-α-τετ του Γιοβάνοβιτς με Μπερνάρ – Πέρεθ και τι έλεγε στους παίκτες του όταν το ματς "έκαιγε"


Τα τετ-α-τετ του Γιοβάνοβιτς με Μπερνάρ – Πέρεθ και τι έλεγε στους παίκτες του όταν το ματς "έκαιγε"


Διαφ.

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν ξανά καθοριστικός για να έρθει η νίκη του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, επιβεβαιώνοντας ξανά την τεράστια επίδραση που έχει ο Σέρβος τεχνικός στην ομάδα του.

Παναθηναϊκός: Η πιο δύσκολη και συνάμα σημαντική έως τώρα νίκη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, ήταν η χθεσινή (9/10) του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.



Οι Πράσινοι άντεξαν στο… ξύλο των Αρκάδων, είχαν υπομονή και βρήκαν τελικά τη φάση του έψαχναν με το πέναλτι-γκολ του Αϊτόρ στο 80′. Καθοριστικός για μία ακόμη φορά ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής του Τριφυλλιού κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε αρκετά τετ-α-τετ με τους παίκτες του.

Αρχικά στο 10ο λεπτό σε μια διακοπή φώναξε τον Μπερνάρ στον πάγκο, εξηγώντας στον Βραζιλιάνο σε ποιους χώρους ήθελε να κινείται. Η οδηγία αυτή ήρθε γιατί στο ξεκίνημα ο Μπερνάρ έπεφτε αρκετά πάνω στον Παλάσιος στο δεξί “φτερό”, αφήνοντας άδειο το χώρο πίσω από τον Ιωαννίδη. Εν συνεχεία στο 20ο λεπτό ο Γιοβάνοβιτς είχε νέο τετ-α-τετ με τον Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος ήταν ασφυκτικά κλεισμένος σε όλη τη διάρκεια του ματς από τους Αρκάδες και έψαχνε τρόπο να κάνει το παιχνίδι του.

  Οριστικό! Τότε έρχεται στη Θεσσαλονίκη ο Κουάισον για τον Άρη

Γενικώς, ο Σέρβος τεχνικός ήθελε οι παίκτες του ειδικά στο δεύτερο μέρος να μην βιάζονται. Είναι χαρακτηριστικά μία φάση λίγο πριν το γκολ, όπου ο Χουάνκαρ έχει την μπάλα από αριστερά και ο Γιοβάνοβιτς του κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση για ηρεμία. Δεν ήθελε από τον Ισπανό μπακ να γεμίσει την μπάλα, αλλά να την κυκλοφορήσουν για μία ακόμα οργανωμένη επίθεση των Πράσινων.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιβεβαίωσε, ξανά, την τεράστια επίδραση που έχει στην ομάδα. Γι’ αυτό και ο κόσμος τον έχει λατρέψει.

  Παναθηναϊκός – Αποθέωση του Γιοβάνοβιτς μετά την 7η νίκη της ομάδας” itemprop=”name” /> Παναθηναϊκός – Αποθέωση του Γιοβάνοβιτς μετά την 7η νίκη της ομάδας στην Λεωφόρο με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης” itemprop=”description” />   Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 |HIGHLIGHTS|” itemprop=”name” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

  Η νέα σεζόν Euroleague Fantasy Challenge ξεκίνησε στο Sportdog (Vid)


ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: