Δεν κρύφτηκε ο Τσορμπατζόγλου: "Κατάρα για τον ΠΑΟΚ το 1-0 – Μόνη λύση μια μεγάλη νίκη, αλλά…"!


Δεν κρύφτηκε ο Τσορμπατζόγλου: "Κατάρα για τον ΠΑΟΚ το 1-0 – Μόνη λύση μια μεγάλη νίκη, αλλά…"!


Διαφ.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου καυτηρίασε τη χθεσινή εικόνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό αλλά και την μη απόκτηση παίκτη με «εύκολο» γκολ, ενώ εξήγησε και πως μπορεί να αλλάξει το κλίμα.

ΠΑΟΚ: Την εικόνα του χθεσινού αγώνα με τον Λεβαδειακό αλλά και… συνολικά του ΠΑΟΚ έως τώρα περιέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, που… σήκωσε τα χέρια ψηλά.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη η κατάσταση, δεν υπάρχουν και πάρα πολλές εξηγήσεις για αυτό που συμβαίνει. Συνήθως λέμε για μια μεγάλη ομάδα όταν κάνει το 1-0 καθαρίζει, για τον ΠΑΟΚ είναι… κατάρα! Το διάστημα 75’-90’ παίζει ο Λεβαδειακός με τον ΠΑΟΚ, που προηγείται, έχει πολύ πιο έμπειρους παίκτες, τον κόσμο μαζί του, αλλά… τρέμει σύγκορμος. Απίστευτο άγχος, τρομακτική πίεση, αυτό έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να φέρει την μπάλα όπως μπορεί στην περιοχή του και έγινε αυτό που έγινε στο τέλος. Να δούμε πως θα το αντιμετωπίσει και αν αντιμετωπίζεται. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός ο ΠΑΟΚ, ήταν 45 χαμένα λεπτά. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα, να χάνονται έτσι βαθμοί, η λύση είναι μια μεγάλη νίκη. Έχει Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, χωρίς να είναι απλά τα πράγματα, αλλά μια μεγάλη νίκη θα προσφέρει ψυχολογική τόνωση», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως ο Ζίβκοβιτς έκανε μια θυσία, γλιτώνοντας το πέναλτι για τον «δικέφαλο του Βορρά» ενώ έτσι όπως παίζει δεν συνιστά απουσία ενόψει Ολυμπιακού!

Ενώ ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε πως δεν τίθεται θέμα φυσικής κατάστασης στον ΠΑΟΚ, που αμέλησε την ενίσχυσή του στην επίθεση και να αγοράσει ποιότητα, έχοντας «θέμα» στο γκολ.

Ακούστε το ηχητικό:

  Το αποφάσισε ο Αλόνσο! Ο παίκτης του ΠΑΟ που δεν βγαίνει από την 11αδα


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: